icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Nieuwe MacBook Pro: stijlvolle krachtpatser voor veeleisende gebruiker

apple-macbook-pro-update-true-tone-technology-07122018

ADVERTORIAL Apple heeft al sinds jaar en dag wereldwijd een grote groep fans. Wie eenmaal een Apple heeft gekocht, blijft vanwege het mooie design, de prettige bediening en de uitstekende hardware aan het merk verknocht. Ook voor gebruikers die al jaren met Windows werken, is het de moeite waard om te kijken wat een MacBook allemaal te bieden heeft.

De nieuwe MacBook Pro komt in drie varianten: 13-inch, 13-inch met Touch Bar en 15-inch met Touch Bar.

Toetsenbord

De nieuwe MacBook Pro heeft een toetsenbord met een vlinder­­mechanisme. In vergelijking met een traditioneel schaarmechanisme zijn de toetsen vier keer stabieler. Het typen gaat daardoor een stuk prettiger. Met het verbeterde toetsenbord is het typen op de 13‑inch en 15‑inch MacBook Pro met Touch Bar nu stiller. Het grote Force Touch-trackpad biedt voldoende ruimte voor je vingers om te bewegen en te klikken.

Intel Core-processors

Met de nieuwe Intel Core-processors van de achtste generatie beschikt de MacBook Pro over ongekende rekenkracht. Het 15‑inch model biedt een 6‑core Intel Core i9-processor, een processor die tot wel 70 procent sneller draait dan de vorige generatie, met Turbo Boost-snelheden tot 4,8 GHz. Dankzij de quad‑core­ processor is de 13‑inch MacBook Pro met Touch Bar nu tot twee keer zo snel in vergelijking met de vorige generatie. Het toevoegen van special effects, code compileren of 3D-modellen renderen is dankzij de snelle processor onder de motorkap een fluitje van een cent. Ben je een veeleisende gebruiker en werk je met grote bestanden, meerdere professionele programma’s of virtuele machines, dan kun je de 15-inch MacBook Pro laten uitrusten met tot 32 GB aan extreem snel 2400‑MHz DDR4-geheugen.

Beeldscherm

De nieuwe MacBook Pro is voorzien van het beste Retina-display ooit. Het scherm heeft een heldere LED-achter­grond­verlichting en een hoge contrast­verhouding. Zwarte en witte tinten spatten van het scherm. Via ondersteuning van brede kleur­weergave (P3) zie je nog mooiere groene en rode tinten dan bij sRGB. De 13‑inch en 15‑inch modellen met Touch Bar hebben True Tone-technologie. Op basis van kleurtemperatuur en omgevingslicht wordt de witbalans automatisch afgestemd. Het resultaat is een natuurlijker beeld.

De speakers hebben een prachtig uitgebalanceerd hifi-geluid met een breed dynamisch bereik en mooie diepe bassen Doordat de speakers direct op de systeemvoeding zijn aangesloten, is er meer piekversterking mogelijk.

Thunderbolt

De MacBook Pro heeft de meest krachtige en veelzijdige poort ooit aan boord. De Thunderbolt 3 is een geavanceerde universele poort met een ultrahoge bandbreedte. Deze veelzijdige poort kun je inzetten voor gegevens­overdracht, opladen en video-uitvoer. De maximale doorvoersnelheid bedraagt maar liefst 40 Gb/s en dat is twee keer zo snel als Thunderbolt 2. De MacBook Pro met Touch Bar heeft vier poorten. Dus kies zelf de kant die je het beste uitkomt. Het voordeel van Thunderbolt 3 is dat de plug altijd omkeerbaar is. Een kabel inpluggen gaat dus in een keer goed.

Wie overweegt een product van Apple te kopen, kan terecht bij Xando, een winkelketen met vestigingen in Enschede, Nijmegen en Zwolle. Naast het volledige assortiment van Apple verkopen ze ook accessoires, opladers, speakers en hoofdtelefoons. Deskundig personeel staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en alle producten van Apple kun je terplekke in de winkels bekijken. Xando beschikt eveneens over een eigen webshop en ze rekenen geen verzendkosten als je iets via internet bestelt.

www.xando.nl

Evenementen
JAN
11
PC voor privé

Aanbiedingen

Vanaf het nieuwe jaar gaan we een aanbod doen met diverse PC's, Mac etc voor privégebruik. Naar a...

 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored