icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Nieuw: Mac OS X Lion

20110728 Lion

Dankzij meer dan 250 nieuwe functies, waaronder multitouchbewegingen, Mission Control, schermvullende programma's en Launchpad is de Mac met OS X Lion beter dan ooit.

Overstappen op OS X Lion

Het upgraden van je Mac is eenvoudiger dan ooit. OSX Lion is als download voor Snow Leopard-bezitters verkrijgbaar voor maar € 23,99 in de Mac App Store. Controleer hierna wat je nodig hebt om Lion meteen te downloaden.

Stap 1: Zorg dat je Mac klaar is voor Lion

Jouw Mac moet beschikken over een Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- of Xeon-processor om Lion aan te kunnen. Ontdek of jouw huidige Mac een van deze processors heeft door te klikken op het Apple-logo linksboven op je scherm; kies Over deze Mac.

Stap 2: Laatste versie van Snow Leopard

SnowleopardJe hebt minimaal Snow Leopard nodig. Maak hem up-to-date met de laatste versie van OS X Snow Leopard vóór je OS X Lion in de Mac App Store koopt. Als je Snow Leopard hebt, klik op het Apple-logo en kies Software-update om Snow Leopard v10.6.8, de laatste versie te installeren.

Stap 3: Download OS X Lion in de Mac App Store

Open de Mac App Store vanaf je Dock (mogelijk vanaf Snow Leopard) om te kopen en download dan Lion. Volg de scherminstructies voor het installeren.

 

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored