icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Peak Design Everyday Line v2: minder gedoe, meer energie

mkd7253

Onder professionele fotografen is de Peak Design Everyday-tassenlijn zeer geliefd. En of je nu een doorgewinterde actiefotografie bent of met mate en plezier vakantiekiekjes schiet: de recente vernieuwing van de gewaardeerde Everyday-tassenlijn is voor iedereen goed nieuws. V2 is beschikbaar. Vrijwel elk product binnen de reeks is erop vooruitgegaan. De tassen lenen zich niet langer uitsluitend voor fotografen. Iedereen met belang bij een kwalitatieve reistas voor waardevolle spullen, valt met zijn neus in de boter. Met genoegen vatten we de verbeteringen van de Peak Design Everyday Line v2 samen.                                           

Peak Design's Everyday Line is een iconische serie van urban-geïnspireerde tassen die zowel geschikt zijn voor dagelijks gebruik als in combinatie met je camera. De serie is ontstaan uit Peak Design’s wens om esthetisch mooie tassen te maken die veelzijdig genoeg zijn om een altijd wisselend assortiment aan dingen mee te nemen. Fotoapparatuur, laptops, gadgets, reisartikelen, sportkleding en boodschappen: loop je er dagelijks mee rond, dan kan het mee.

da4a0977

Weg met de rompslomp

Het ontwerp van de tassen vermindert de logistieke rompslomp rondom fotografie. Onderaan de streep stel je jezelf in staat om meer energie over te houden voor het ontdekken van mooie locaties en het schieten van mooie beelden. Alle tassen in de Everyday Line zijn voorzien van slimme toegang, aanpasbare indeling, uitbreidbare capaciteit en beschermende materialen. De nieuwe Peak Design Everyday Line v2 bevat een reeks functionele en esthetische verbeteringen op basis van gebruikersfeedback en jarenlange ervaring met het aanscherpen van Peak Design’s ontwerpexpertise. De meeste Peak Design Everyday Line v2 tassen zijn sinds eind januari beschikbaar via de bekende online en offline Peak Design retailers in de Benelux.

da4a1413

Everyday Sling 6L

De Everyday Sling is het lichtste en kleinste type in de vernieuwde Everyday-tassenlijn. De lichtgewichte schoudertas wordt geleverd in drie variaties, verschillende in grootte. Onder die variaties vind je het 6L-model, met een inhoud van zes liter. Voorheen was dat het 5L-model. De uitbreiding van één liter resulteert in de mogelijkheid om precies één extra objectief - of accessoire naar wens - mee te nemen. Terwijl musea de meeste tassen weigeren, is de Everyday Sling 6L dusdanig compact dat deze eerder wel dan niet wordt toegestaan. Het minimalistische ontwerp is van topkwaliteit. Peak Design bewijst een enorm goed beeld te hebben van dat wat we van een werk- of fotografietas verlangen. Als kers op de taart is ook de Sling van 100 procent gerecycled materiaal gemaakt. Een absolute aanrader.

Info: peakdesign.com  

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored