icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Mijn mooiste vakantiefoto december 2019

img-2671

 Tekst en foto:Suzanna Moussa

Ik werd gevraagd om een stukje te schrijven voor de mooiste vakantiefoto. Ik vond het daarom best een uitdaging om één bepaalde foto uit te kiezen. Bij de mooiste vakantiefoto draait het voor mij niet per definitie om de perfecte foto. Het is de emotie, het terugbrengen van het gevoel, herinnering of verhaal.

Vorig jaar bezochten wij in de meivakantie voor het eerst het prachtige Zwitserland. Ook dit jaar kwamen wij hier weer terug. Wij verbleven in een prachtig Zwitsers huis op ongeveer 1700m hoogte. De wintersporters onder ons zullen Thyon wellicht kennen van hun skivakanties. Alhoewel er nog wel wat sneeuw lag, was het niet meer ski-waardig. Gelukkig maar want ik ben een ramp op ski’s of snowboard. Vanaf de veranda kon je door de hoogte uitkijken op het prachtige Matterhorngebergte. Wow is het enige woord dat de lading dekt van dit geweldige uitzicht. Elke morgen stonden we met het gezin, in onze pyjama, op de veranda te genieten van het uitzicht. Je kon echt kilometers ver kijken.img-2671

 

Herinneringen, de reden dat wij deze prachtige omgeving bezochten. Mijn man bezocht deze omgeving toen hij klein was en wilde dit maar al te graag ook met  mij en onze kinderen delen. Hij zette er zijn eerste stapjes en ook onze jongste van de drie (hierbij getild door papa) leerde bij ons eerste bezoek stappen. We bezochten de plaatsen waar hij vroeger kwam. Ook de kinderen speelden in hetzelfde speeltuintje als hij toen deed.  Nieuwe herinneringen, verbonden aan de oude… We maakten nieuwe herinneringen door kilometers door de prachtige bergen te rijden, op zoek naar geocaches. Een soort schatzoeken voor volwassenen noem ik het. De kinderen vonden dit ‘schatzoeken’ geweldig en op deze manier konden wij de prachtige omgeving verkennen en kwamen we op plaatsen waar we anders nooit zouden komen.

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored