icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Maak persoonlijke wanddecoratie met Albelli

20150228 albelli2

Natuurlijk kun je de dichtstbijzijnde bouwmarkt inlopen voor wat verf of nieuw behang als je genoeg hebt van die saaie muur. Leuker is het echter wanneer je je wand van een persoonlijk tintje voorziet. Albelli biedt verschillende soorten wanddecoratie die je zelf helemaal vorm kunt geven met een gemakkelijk te gebruiken online editor.

Allereerst kies je het materiaal. Je hebt de keuze uit canvas, forex, aluminium of plexiglas. Vervolgens kies je de oriëntatie (vierkant, staand of liggend) en het formaat, wat van klein tot bijna wandvullend gaat.

Albelli3

Om de decoratie in te vullen gebruik je de online editor. Hier upload je een of meerdere foto's of afbeeldingen en kun je deze direct aanpassen qua formaat en plaatsing. Je hebt diverse filters tot je beschikking om jouw decoratie nog meer te laten spreken.

Leuk is om meerdere foto's te uploaden en deze met bijpassende afbeeldingen te combineren voor een unieke collage. Uiteraard is het ook een prima cadeau!

Eventueel kun je er een houten lijst omheen laten zetten. Dit ziet er niet alleen erg mooi uit, het geeft de decoratie ook diepte.

Wanddecoratie van Albelli is al vanaf 7,95 euro verkrijgbaar. Kun je niet kiezen welk materiaal je wilt gebruiken? Dan biedt de website van Albelli uitkomst, hierop vind je namelijk vergelijkende voorbeelden.
Wil je liever je foto’s verwerken in een fotoboek, probeer dan de gratis iPad-app van Albelli, waarmee je gemakkelijk en snel al jouw foto’s toevoegt en een prachtig fotoboek ontwerpt. Is je fotoboek helemaal klaar om te worden gedrukt? Gebruik dan de code ‘ABN22FTBZ’ en ontvang 56 procent korting!

 

Evenementen
MRT
1
Begin spetterende kortingsactie multiroom speakers

Evenement | Online

Een spetterende aanbieding is in aantocht van een toonaangevende multiroom speakerfabrikant, die ...

MEI
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Arena Amsterdam

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

JUN
9
Night of the Nerds

Evenement | Eindhoven

Night of the Nerds is hét event waar gepassioneerde nerds de allernieuwste ontwikkelingen in de w...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored