icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Loxone: 50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven

c-loxone-office

ADVERTORIAL - Een Real Smart Home doet veel meer dan alleen het licht aan en uit. Bedienen komt op de achtergrond en automatisering dankzij sensoren staat centraal. De totaaloplossing van Loxone, de Loxone standaard, neemt jaarlijks tot wel 50.000 handelingen van je over en geeft je meer tijd voor het (professionele) leven.

Smart wonen en smart werken 

Automatisering hoeft zich niet te beperken tot jouw woning. Stel dat je de mogelijkheid krijgt om thuis te werken. Fijn, niet? Idealiter is jouw thuiskantoor wel een afgesloten ruimte. Je wil immers niet gestoord worden. Kan je de gezichten van je collega’s in de videoconferentie al voorstellen als je luid ‘Au!’ roept omdat je weer maar eens trapte op dat verdomde legoblokje van kleine Louis? Hoe graag jij Louis ook ziet, werken doe je best met de uiterste concentratie.

Het intelligente t(h)ui(n)(s)kantoor 

Een Real Smart Home werkt met geautomatiseerde multizoneverwarming of kan je eenvoudig instellen zodat de temperatuur een kwartiertje voor je gaat werken in orde is. Zo krijgt elke ruimte haar eigen temperatuur en zorgt jouw Smart Home ervoor dat de verwarming zich aanpast aan jouw (werk)ritme.
Oké, je bent gerustgesteld dat de ruimte goed op temperatuur zal zijn. Maar wat met de verlichting? Bij Loxone hoef je deze niet zelf te bedienen, maar zal deze automatisch aangaan bij het betreden van je kantoor. 

Wil je toch een aparte lichtstemming om bijvoorbeeld je productiviteit en je creativiteit te bevorderen (tip: probeer hier eens groen voor)? Dat kan allemaal.
De werkdag zit erop, maar je laptop en alle randapparatuur staan nog in je kantoor. Die wil je veilig stellen met de Loxone-totaaloplossing voor beveiliging. Zo ben jij en zijn jouw privacy en jouw thuiskantoor meteen beschermd tegen inbraak, brand, water en storm.

Wil of heb je geen aparte ruimte binnen? Wat dacht je dan van deze nieuwe trend: een tuinkantoor. Doet de gedachte alleen je al rillen van de kou? Hoeft niet! Ook dit type kantoor kan je perfect intelligent maken.
Benieuwd? Reserveer jouw gratis infosessie in de demowoning van Loxone en ervaar hoe een Real Smart Home jouw (professionele) leven eenvoudiger maakt. 

Info | www.loxone.com/nlnl/50000-handelingen-mind

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored