icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Kort & Simpel:snelle tips

20151013 hero 6s large

Even lachen

Steeds vaker wordt de mobiele telefoon gebruikt als wekker. Maar wie kent het gevoel niet: geen zin om op te staan en toch gaat de wekker. Heel gemakkelijk even verder 'snoezen' tot dat: te laat! Met een chagrijnig gezicht moet je toch opstaan. Dit is nu voorbij met de app: Snap Me Up. Deze app wekt je met de boodschap 'Smile to a new day'. En pas als jij een vrolijke selfie hebt gemaakt houdt hij op met piepen. Zo begin jij je dag altijd vrolijk!

Snel en eenvoudig

Groter en groter, de iPhone6 maar vooral de iPhone6 plus past bijna niet meer in je hand. Laat staan het bedienen met een hand. Druk tweemaal zacht op de Home toets en het scherm verschuift naar beneden voor een makkelijke bediening met je duim. Nogmaals twee keer drukken brengt alles weer terug in de oude situatie.

Even geen telefoontjes

Gebruik jij je iPhone privé en zakelijk en heb jij even geen zin in zakelijke telefoontjes tijdens de vakantie of in het weekend? Maak een groep zakelijke- en privenummers aan. Als jij vrij bent zet je via 'niet storen' de zakelijke nummers op de blacklist en deze komen automatisch dan niet binnen zodat jij even rustig kan genieten.

Schoon zonder omkijken

Wie nog geen robotstofzuiger heeft en nog altijd 'ouderwets' de bezem gebruikt kan de hulp van Bruno inroepen. Bruno is een vuilnisemmer die helpt met het schoonhouden van het huis. Bruno heeft namelijk niet alleen een bovenklep maar ook een opening onderaan. Veeg al het stof naar de opening en Bruno zuigt het zelf op, een stoffer en blik is dus niet meer nodig. Door sensoren weet Bruno wanneer hij moet zuigen en door een wapperende beweging gaat ook de bovenklep open. Natuurlijk stuurt Bruno zelf een berichtje naar je telefoon als hij bijna vol zit. (Brunosmartcan.com)

Snapcar

Een feestje, een verjaardag met veel kinderen of gewoon een mooie zomerse dag? Soms zou je wensen dat je in het bezit bent van een auto die past bij de situatie. Snapcar geeft deze mogelijkheid, met Snapcar is het mogelijk om een auto tegen een laag bedrag te lenen of uit te lenen. Door middel van GPS kan jij zien welke modellen er in de buurt worden aangeboden tegen welke vergoeding.

 

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle pro...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored