icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Kort & Simpel dec.2017

vergrootglas

Ook leesbaar zonder een leesbril

Zelf heb ik hem nog niet nodig maar velen onder ons kunnen niet meer zonder een leesbril. Natuurlijk heb je deze niet altijd bij je en vooral niet op de momenten dat je hem echt nodig hebt. De iPhone kan hierbij helpen en heeft een vergrootglas functie.

Je vindt deze bij: Instellingen -> Algemeen -> Toegankelijkheid -> Vergrootglas waar je de functie kan aanzetten.

Je kan het vergrootglas activeren door 3x op de home knop te drukken. Zo kan je toch de menukaart lezen in je favoriete restaurant als je je leesbril bent vergeten.

Handig om te weten

In iOS 10 zit nu een handige functie om een onbekend inkomend telefoonnummer toch te herkennen. Zelf hoef je hier niets voor te doen maar als het onbekende nummer overeenkomt met een telefoonnummer in bijvoorbeeld iemands handtekening onderaan een mailtje, vertelt je iPhone je dan wie er waarschijnlijk belt.

 

Een leuk hebbedingetjecloud

De ledverlichting die gekoppeld is aan geluid of muziek kennen wij al een tijdje. Nu is er een leuk maar duur hebbedingetje wat de muziek nog net is leuker maakt. Een handgemaakte ‘cloud’ zweeft werkelijk in de kamer. En nu maar hopen dat het niet gaat regenen in de huiskamer.

https://www.richardclarkson.com/shop/floating-cloud

 

Warm de winter inpolarseal1

Er is weer een nieuwe trui in de handel die zorgt dat je altijd warm blijft. De trui is niet alleen gaaf om te zien maar ook gemaakt van de beste materialen. Hierdoor is de trui ademend wat het draagcomfort verhoogt. Op de rug zijn diverse lagen aangebracht die zorgen voor extra warmte. Dit wordt mogelijk gemaakt door een powerbank te koppelen aan de trui. Met een beetje powerbank wordt je ruim 8 uur voorzien van heerlijke warmte. https://www.polarseal.me/

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored