icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

KEF LSX: Een absolute aanrader

kef-lsx-airplay-2jpg-920x663-1

'Misschien wel de beste boekenplankspeakers van 2019’, zei Quote over KEF’s draadloze LSX. Niets is minder waar. Het luidsprekersysteem is ontworpen om perfect aan te sluiten op de manier waarop we vandaag de dag naar muziek luisteren, films streamen en gamen. Verbinden gaat razendsnel en gemakkelijk via Bluetooth, Apple AirPlay 2, vanuit de cloud (Spotify Connect en Tidal), of draadloos via een NAS-drive, computer of DLNA. Hoge-resolutie stereo hoor je niet alleen, maar voel je. Een absolute aanrader, want KEF levert met de set een totaaloplossing voor wie zoekt naar gebruiksgemakkelijke, extreem goede audio voor thuis.

Het tweetal speakers levert voor een 3D-geluidsbeeld. LSX is uitgerust met KEF’s baanbrekende Uni-Q driver array, waarmee stereobeeld aanzienlijk wordt verbeterd ten opzichte van traditionele speakers. Muziek klinkt helder, gedetailleerd en levensecht. Verbinden kan op verschillende manieren, elk met één eigenschap in gemeen: gemak. LSX is ontworpen om hand in hand samen te gaan met de devices die we vandaag de dag gebruiken voor het luisteren van muziek en streamen van films en series. Zo wordt Apple AirPlay 2 meegeleverd, waarmee je vanaf een eenvoudige tik op het scherm al je favoriete muziek-apps streamt en bedient met je iPhone, iPad en Mac.

Zoals content draadloos te streamen is, zijn beide speakers draadloos verbonden. LSX is volledig kabelloos en doet daarvoor geen concessies aan geluidskwaliteit. De set is ontworpen door de befaamde productontwerper Michael Young, wordt geleverd in vijf kleuren (zwart, wit, groen, blauw, rood) en heeft een topbalans tussen vorm en functie. Bovendien zijn er inmiddels verschillende accessoires beschikbaar, waaronder een vloerstandaard en muurbeugel, stuk voor stuk ontworpen om hand in hand met het design van LSX samen te gaan.

Info en prijs: kef.com

Over KEF

KEF, het premium audiomerk dat hoogwaardige luidsprekers, draadloze speakers, koptelefoons en inbouwoplossingen maakt, koestert een rijke geschiedenis. Het begon allemaal in 1961, toen voormalige BBC-ingenieur Raymond Cooke besloot speakers te bouwen met de meest innovatieve middelen die in die periode beschikbaar waren. De gebouwen waar toentertijd eerste producties tot stand kwamen (Maidstone, UK) zijn inmiddels veel te klein om het doorgegroeide wereldbedrijf te huisvesten. Toch zijn de gebouwen nog altijd in gebruik, dan wel niet voor productie, maar belangrijk onderzoek en ontwikkeling. Dat spreekt boekdelen: het bedrijf stelt dezelfde principes centraal waarmee Raymond Cooke in 1961 wist te innoveren - het bedrijf hecht waarde aan zijn roots.

KEF neemt uitsluitend genoegen met het allerbeste. Via wetenschappelijk onderzoek, tests en een sterke samenwerking tussen ontwikkeling, design en productie, is elke KEF-speaker die de schappen bereikt tot in de details verfijnd. LSX is op die regel geen uitzondering.

Evenementen
JUN
20
Start Connected outletstore

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 26 november 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 17 december 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored