icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Karcher sneak preview

karcher1

Begin oktober heeft Kärcher een presentatie verzorgd van haar producten op het hoofdkantoor in Made. Connected was aanwezig en zag een aantal verassende ontwikkelingen. Je zult er nog van horen, want de komende maanden gaan wij proberen een aantal aanbiedingen met deze producten te doen, en er een aantal toe te voegen aan de probeerservice.

 karcher5

Opvallend was de mobiele reiniger. Als je met de honden erop uit gaat, of gaat mountainbiken en je wilt die schoonmaken voordat  je het spul weer in de auto laadt, dan is dit een ultieme oplossing. Een vier liter watertank met een ingebouwde accu genereert maar liefst tot 8 bar waterdruk. Dat is meer dan er thuis uit de kraan komt en ideaal voor het op locatie afspuiten van auto's, honden, paarden, fietsen en noem maar op...

 

karcher4 

Handig voor in huis, de elektrische stoffer en blik, of rolveger zo je wilt. Op het moment dat je de steel beetpakt gaat het apparaat aan en rolt als vanzelf het vuil naar binnen. Eenvoudig te legen dmv een vuilreservoir boven elke afvalbak, en voor de prijs hoef je het niet te laten.

 

 

 

karcher2

 

Ook leuk, maar prijziger, de stoom, dweil en stofzuiger in één. Niet diverse apparaten meer nodig, maar één multifunctioneel apparaat waarmee alle soorten gladde vloeren gemakkelijk zijn te reinigen. Het beste van alles wat Kärcher maakt ineen. 

 

 

 

 karcher3

Streep en druppelloze raamwisser. Met dit handige apparaat maak je alle ramen schoon zonder dat je hele vloer vol spatten zit. Ook weer een topapparaat met de bekende Duitse kwaliteit.

 

 

 

karcher1

Verder was er een compacte inklapbare stofzuiger die heel gemakkelijk (desnoods op een kast) is weg te bergen. Alles in één hand, en geen gedoe met slangen enzovoort. Er komt daar ook een oplaadbare versie van, dus we wachten vol spanning af. 

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored