icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Jouw fotogear veilig: Think Tank Spectral

spectral1

Cameratassen zijn een hele handige manier om veilig en onbezorgd al je dure gear mee te nemen. Helaas zien veel cameratassen er nog altijd heel erg typisch uit, waardoor deze tassen makkelijk te herkennen zijn voor kwaadwilligen. ThinkTank komt nu met drie nieuwe tassen waarmee je onopvallend al je gear veilig houdt.

Tekst: redactie

De Think Tank Spectral-schoudertassen zijn mooi om te zien, maar ook enorm praktisch. Een onopvallend ontwerp zorgt ervoor dat je als fotograaf redelijk anoniem kunt bewegen, maar toch altijd je dierbare spullen bij je hebt. Dit heeft diverse voordelen, want op deze manier zijn je kostbare camera en lenzen veiliger, maar daarnaast is het ook gewoon een fraaier gezicht. Traditionele fototassen zijn vaak meer gericht op praktisch gemak dan op een fraai ontwerp en die twee waardes zijn door Think Tank in de Spectral gecombineerd.

De ThinkTank Spectral wordt geleverd in drie maten, de 8, 13 en 15 inch, en elke tas is ontworpen om je camera en objectieven zo goed mogelijk te beschermen tegen de elementen en heeft tegelijkertijd een subtiel design waarmee de tas er niet uitziet als een cameratas vol dure apparatuur. De tassen zijn uitgerust met een magnetische sluiting, waardoor deze niet per abuis open kan blijven staan, en zijn gemaakt van een stevig nylon waardoor deze zeer robuust zijn en langdurig mooi blijven.

ThinkTank is een Amerikaanse camera-accessoirefabrikant die bij het ontwerpen van nieuwe tassen uitgaat van de wensen van fotografen. Als ze merken dat fotografen ergens tegenaan lopen zijn ze er als de kippen bij om een nieuw ontwerp te ontwikkelen dat dat probleem kan oplossen. Zo kwam het bedrijf eerder al met een tas waarbij je een deel makkelijk voor je heup kan draaien zodat je snel bij je gear kan.

Prijs:
Spectral 8 - technical black: € 109,99,-
Spectral 10 - technical black: € 132,50,-
Spectral 15 - technical black: € 154,99,-

Info: transcontinenta.nl/thinktank

Evenementen
JAN
16
Veiling probeerservice

Evenement

In 2020 wederom een veiling. Artikelen worden geveild onder de bekende voorwaarden, en ALLE artik...

FEB
15
Veiling probeerservice

Evenement

In 2020 wederom een veiling. Artikelen worden geveild onder de bekende voorwaarden, en ALLE artik...

JUN
9
Night of the Nerds

Evenement | Eindhoven

Night of the Nerds is hét event waar gepassioneerde nerds de allernieuwste ontwikkelingen in de w...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored