icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Inruilen bij Sonos

sonos

Het is al weer meer dan 15 jaar geleden dat Sonos zijn populaire producten op de markt bracht. Voor de oudste producten zoals de ZP90, 1e generatie Play5  en nog een aantal producten heeft Sonos nu een upgradeprogramma geïntroduceerd. Ze noemen het trade up en meer informatie kun je vinden op https://www.sonos.com/en/tradeup

Het komt erop neer dat van producten die in aanmerking komen je kan aangeven dat je ze wil vervangen voor een modern product. Als je die producten bezit en aanmerkt voor upgrade krijg je in jouw account een upgrade tegoed van 30% voor de aanschaf van een nieuw product.

Je krijgt de mogelijkheid de oude producten te recyclen maar je kunt ze ook behouden. De kortingsactie van Sonos geldt voor wie de originele Sonos Play5, de Sonos Zone Players en de Connect Amp-apparaten heeft die tussen 2011 en 2015 werden verkocht. Die apparaten hebben te verouderde chips om nog van nieuwe software voorzien te worden.

Wel is aangekondigd dat met nieuwe functionaliteit in juni de verouderde producten niet meer onder de nieuwste app zouden werken. Je kunt dan kiezen: blijven werken met de oude app (en functionaliteit) of twee apps voor jouw sonos systeem.  Dat maakt niets uit want je kunt nog steeds alle favoriete muziek naar elk apparaat streamen. 

De vooruitgang en nieuwe ontwikkelingen maken het nodig om hier een scheiding in aan te brengen. De nieuwste Sonos producten hebben airplay 2, vaak een spraakassistent aan boord en naar wij verwachten zullen er nog meer ontwikkelingen volgen. Wij hopen dat Sonos binnenkort ook zgn. lossless audio, d.w.z. bestanden in CD kwaliteit gaat ondersteunen. Dat zou de weergave van het geluid nog verder verbeteren en effent de weg ook voor kwalitatief betere muziekdiensten dan bijv. spotify.  Net als bij je telefoon profiteeer je bij inruil van de nieuwste techniek en kun je er weer fris tegenaan.

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored