icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

High-end streaming: hoogwaardige audio via een enkele speaker

t7-gallery-5

Bij hoogwaardige en high-end audiosystemen denken we al snel aan losse componenten waarmee je jouw setup samenstelt. Er zijn echter ook kant en klare systemen beschikbaar waarmee je prima kunt genieten van je eigen muziek met hoge kwaliteit, draadloos wel te verstaan. We zetten er drie voor je op een rij.

Tekst: Peter

t7-gallery-5Bowers & Wilkins T7 Wireless

Bowers & Wilkins is een geliefde naam bij hifi-liefhebbers. Hun headphones kennen gretig aftrek, maar vlak ook zeker hun andere hifi-apparatuur niet uit. Zoals de T7 Wireless, een speaker om hoge kwaliteit audio mee af te spelen.

De speaker zelf is al een echt blikvanger. Met een stijlvolle behuizing die ondanks het ontwerp mooi discreet is, is de speaker een aanwinst voor elk interieur. Binnenin vind je twee driver units van 50 mm en dubbele woofers voor kristalheldere tonen en een diep basgeluid.

Je verbindt draadloos via een Bluetooth-verbinding met aptX-technologie die zorg draagt voor hoogwaardige audiokwaliteit. Noemenswaardig is de accuduur, die maar liefst 18 uur telt na een keer opladen.

Prijs: € 349,99 | Info: bowers-wilkins.nl


rivaRIVA Audio Festival

Wanneer je ‘RIVA’ zegt, zeg je Trillium-technologie. Deze door RIVA zelf ontwikkelde technologie geeft via virtuele speakers elke individuele speaker een stereoscopisch geluid. Het resultaat? Mooi en helder stereogeluid waar je je ook bevindt ten opzichte van de speakers.

De RIVA Audio Festival is een door Trillium aangedreven speaker die je draadloos verbindt middels Bluetooth of opneemt in je netwerk. De speaker is speciaal bedoeld voor liefhebbers van livemuziek in grotere ruimten. Vandaar dat de speaker is voorzien van drie woofers, drie tweeters en vier passieve radiatoren.

Het bedienen van het systeem gaat via de Riva Wand-app.

Prijs: € 437,- | Info:  rivaaudio.com


kefKEF Muo

Hoewel de KEF Muo slechts zo groot is als een bierblik, maakt deze premium Bluetooth-speaker geluid alsof Pink Floyd in je huiskamer staat te spelen. Niet vreemd, want de Muo is voorzien van twee 50mm Uni-Q drivers en een Auxiliary Bass Radiator, wat resulteert in een flink geluidbereik uit de kleine speaker.

De accu gaat met 12 uur speeltijd lekker lang mee.

Woon je in een huis met meerdere mensen? Geen probleem, want de speakers kunnen gepaird worden met twee devices en onthouden tot aan acht devices.

Prijs: € 349,- | Info:  kef.com


angle3plus-product-shotCambridge Soundworks OontZ Angle 3

Ben je op zoek naar een speaker die tegen wat water en een stootje kan en ook nog een fantastische audiokwaliteit levert, kijk dan niet verder dan de OontZ Angle 3 van Cambridge Soundworks.

Deze draadloze speaker is waterproof, stofbestendig en bijzonder handzaam met een grootte van slechts 5-inch groot en 2,8-inch groot. De twee akoestische drivers in de speaker dragen zorg voor een vol, helder stereogeluid, terwijl de passieve basradiator zorg draagt voor een rijk en diep basgeluid.

De speaker heeft bovendien een ingebouwde microfoon dus wanneer je muziek vanaf je smartphone afspeelt middels Bluetooth mis je nooit een gesprek. De speaker is voorzien van een 2200 mAh-accu, dus gaat gemakkelijk 7 uur mee op een enkele lading.

Prijs: € 31,88 | Info:  theoontz.com

 

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdag 26 november a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Arena. E...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored