icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Google Groups, je eigen online clubavond

Google groups

Een vaste clubavond. Een eigen ruimte, koffie, wat stoelen en tafels. Een kamertje boven het lokale café misschien. “Daß war einmal”, de wereld is individualistischer geworden. Gelukkig hebben we nu een goede digitale vervanger. Googlegroups waarmee je andere groepsleden altijd op elk gewenst moment kunt benaderen. Of je nu thuis, onderweg of op vakantie bent. Als je een Internetverbinding hebt kun je in contact komen met groepsleden. Je kunt ze á la minute om raad vragen of ze deelgenoot maken van jouw belevenissen. Het kopje koffie kun je samen nuttigen op de jaardag of een ander evenement georganiseerd door Connected. Voor de dagelijkse club-bezigheden heb je Googlegroups.

Discussiegroepen

Googlegroups, of discussiegroepen zoals ze binnen Connected worden genoemd, is een digitale club. Een discussiegroep bestaat uit een aantal aangesloten groepsleden en heeft een uniek e-mailadres. Groepsleden delen hun mededelingen of vragen direct met alle andere aangesloten groepsleden via het e-mailadres. Reacties van groepsleden komen vanzelf bij de vragensteller terug. Je kunt de berichten van de List direct doch desgewenst op gezette tijden ontvangen, waarbij je een samenvatting van de meest recente berichten krijgt. Connected kent twee discussiegroepen. Eentje voor algemene computer gerelateerde vragen en een tweede speciaal voor fotografie en aanverwante onderwerpen.

Algemene en fotografie discussiegroep

Ondervind je problemen met je digitale apparatuur? Kom je niet helemaal uit de bediening van een bepaald programma? De Algemene discussiegroep is dan een manier om raad te vragen. Wellicht dat anderen hetzelfde probleem al hebben opgelost of weten waar je de oplossing kunt vinden. Overweeg je de aankoop van een nieuwe laptop dan kun je vragen naar ervaringen van anderen. Wil je de verschillende opties bespreken van digitale apparatuur dan kan dat met groepsleden. Voor de Fotografie discussiegroep geldt hetzelfde. Wil je een nieuwe camera kopen of heb je problemen met de bediening van je camera? Zoek je fotobewerkingssoftware en wil je meningen van anderen horen? Vraag het aan de groepsleden. Heb je vragen naar aanleiding van je fotomateriaal? Vraag het aan groepsleden en probeer zo je foto’s te verbeteren.

Aanmelden

Aanmelden voor één of beide groepen gaat via de Discussiegroepen-pagina te vinden op de Connected-website. Na goedkeuring van je aanmelding heb je toegang tot de discussiegroep. Vanaf dat moment ontvang je groepsberichten op het door jou opgegeven e-mailadres. Berichten van daarvoor moet je via het web benaderen. Overweeg het eens of beter nog probeer het eens uit; hoe meer mensen aangesloten zijn des te meer we gezamenlijk weten.

 

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored