icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Geef jouw fotografie meer kracht met filters

slide-551a6b0e180a5-700x375

ADVERTORIAL - Voordat je op de ontspanknop drukt, heb je al verschillende keuzes gemaakt. Compositie, lenskeuze, tijdstip, onderwerp, ga zo maar door. Met filters kun je jouw interpretatie en visie nog meer kracht bijzetten.

Filtersystemen zijn erg populair en worden veel toegepast bij het fotograferen van landschappen, natuur, architectuur en ook bij het fotograferen van mensen. Een filtersysteem is in de basis opgebouwd uit drie onderdelen. De adapterring, de filterhouder en het filter zelf. De adapterring schroef je op het objectief, waarop je vervolgens de filterhouder plaatst. Voor iedere filtermaat van je objectieven schaf je een adapterring aan. De filterhouder past vervolgens op al deze adapterringen. In de filterhouder kun je één of meerdere filters plaatsen. Zo kun je dus ieder filter op al je objectieven toepassen in tegensteling tot schroeffilters, die je per objectief moet aanschaffen.

Welke filters gebruik je het meest?

En als je dan eens rondkijkt op het internet, dan ontdek je de grote verscheidenheid aan filters die je kunt krijgen. Het zijn er meer dan je waarschijnlijk ooit nodig zult hebben. Er zijn echter drie filters die veel gebruikt worden, namelijk het grijsverloopfilter, het grijsfilter en het polarisatiefilter. Fabrikanten leveren vaak al verschillende complete sets met een aantal belangrijke basisfilters, zodat je gelijk kunt beginnen. 

Speciaal voor de lezers van Connected heeft www.camerafilterwebshop.nl een mooie aanbieding. Gebruik bij je bestelling de kortingscode connected18 om 10% korting te claimen. De actie is geldig op het hele assortiment en loopt tot en met 31 december 2018.

Kijk welke filters jij wilt aanschaffen en profiteer snel van de 10% korting op www.camerafilterwebshop.nl.

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 26 november 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 17 december 2019 van: 17:00-21:00 ...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored