icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Garmin Pay: snel, eenvoudig en veilig contactloos betalen

r-forerunner645m-hr-3003-15-2family-702x336

ADVERTORIAL - Sinds eind november is het mogelijk om je ABN AMRO betaalpas (Maestro) toe te voegen aan je Garmin Pay wallet. De koppeling geeft consumenten met een ABN AMRO betaalpas de mogelijkheid om op vrijwel iedere plaats snel, eenvoudig en veilig contactloos te betalen met hun Garmin smartwatch.

Werkwijze

Met de Garmin Pay kunnen Garmin-gebruikers betalen met hun smartwatch, wanneer zij een Maestro betaalpas hebben van een van de deelnemende Europese banken. Bovendien zijn binnenkort de Mastercards van ICS compatibel met de nieuwe functie.

Alle gebruikers kunnen veilig betalen bij de verkooppunten die beschikken over een betaalautomaat met een NFC-scanner (Near-Field Communication) voor contactloze transacties. Bijzonder is dat Garmin hiermee grote jongens als Apple en Google Pay voor is. Beide betaaldiensten zijn in Nederland namelijk nog niet beschikbaar.

FitPay

Garmin Pay wordt ondersteund door het Token Requester Management Platform van FitPay. Dit is een methode waarmee kaarthouders hun betaalgegevens op een veilige manier kunnen koppelen aan apparaten die geïntegreerd zijn met de tokenmanagementoplossing van FitPay. Dit platform gebruikt ‘tokenisation’: een beveiligingstechnologie die de rekeninggegevens van kaarthouders vervangt met een unieke digitale identificator, om zo zwaarbeveiligde contactloze betalingen mogelijk te maken.

Met Garmin Pay vindt er een beveiligde betaling plaats met een 4-cijferige code, die elke 24 uur op de smartwatch moet worden ingevoerd, of wanneer het horloge van de pols wordt verwijderd (en er dus geen hartslag meer wordt gedetecteerd). Daarnaast wordt de NFC-chip in het horloge pas actief wanneer de wallet op de smartwatch wordt geactiveerd.

Mogelijkheden

‘We zijn zeer verheugd dat Garmin Pay nu ook beschikbaar is voor klanten met een betaalpas van ABN AMRO’, reageert René Dijk, Product Manager van Garmin Nederland. ‘Met Garmin Pay kunnen klanten van ABN AMRO nu ook eenvoudig contactloos betalen met hun Garmin smartwatch.’ Ook betaalpassen van Rabobank en de ICS Mastercards zijn live in Garmin Pay.

Integratie

Garmin Pay is geïntegreerd in tien van de nieuwste Garmin smartwatches, waaronder de populaire vívoactive 3 en de vívoactive 3 Music, de fēnix 5 Plus serie (fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus, fēnix 5X Plus), de Forerunner 645 en 645 Music en de D2 Delta Aviator smartwatch serie (D2™ Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX). Via de Garmin Connect app wordt de digitale betaalpas toegevoegd aan de wallet op de smartwatch.  

Wil jij ook betalen met een Garmin Pay smartwatch?
Ben je lid, dan vind je de aanbieding hier: www.pvabnamro.nl/exclusief/1477/garmin
Ben je nog geen lid, meld je dan nu aan via www.pvabnamro.nl/lid-worden
De aanbieding is geldig tot en met 31 december 2018.

Evenementen
JUN
20
Start Connected outletstore

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 26 november 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 17 december 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored