icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Binnenkort in de probeerservice: Harman Kardon Citation 200

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
Premium draadloze en portable Design speaker voorzien van accu. Deze HK Citation 200 maakt gebruik van wifi als ook Bluetooth en kan geintegreerd worden binnen een mulitroom systeem gebruik makende van google Chromeca...

Binnenkort in de probeerservice: JBL Music link

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
De JBL Link Portable is een compacte wifi speaker, waarmee je zowel thuis als onderweg naar je favoriete nummers luistert. Je streamt zowel via wifi als bluetooth je muziek vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de in...

Connected Youtube kanaal

Datum: 16 september 2020  -  Categorie: Algemeen
Wist je dat Connected zijn eigen YouTube kanaal heeft, waar we nuttige tips delen over allerlei onderwerpen. Wifi thuis, op vakantie, handige producten........ Op verzoek kunnen we ook zaken bespreken waar jullie mee...

Fotografie-apps: de beste, leukste, handigste en nog veel meer

20140525 12704934 1393267658477

We zitten volop in het voorjaar. Tijd om eropuit te trekken, leuke dingen te gaan doen. 
De natuur in of mooie tochten maken. En natuurlijk alles vastleggen. We gebruiken hierbij steeds meer onze smartphone-camera. Je kunt inmiddels duizenden apps gebruiken bij het maken, bewerken of delen van je foto's. In dit artikel belichten we er 
enkele die we handig vinden, echt iets toevoegen of gewoon leuk zijn. 
 
Ter plekke verbeteren 
Camera+, beschikbaar voor de iPhone/iPad, kan de camera beter instellen dan de standaard camera-app. Zo kun je handmatig de belichting en focus bepalen. Bijvoorbeeld de focus op een bepaald deel van het beeld vastzetten. 
Een goed alternatief is Procamera, met een breed scala aan instellingen. Zoals nachtmodus, timer, burstmodus (snel veel foto's achter elkaar maken), deelmodus voor sociale netwerken en nog veel meer. 
Voor Android is de Camera ZOOM FX een van de betere apps. Ook hiermee kun je handmatig instellingen wijzigen. Daarnaast beschikt de app ook over een beeldstabilisatie-modus. 
Voor het toevoegen van allerlei filters, bijv. extra kleurrijk of zwart-wit is Instagram een van de bekendste. Nadat je de foto hebt gemaakt kun je filters kiezen met namen als: Toaster, Kelvin of Willow. Vervolgens deel je de foto met een druk op de knop via 
Facebook, Twitter, Tumblr, Flickr of Foursquare. 
 
Mooier, beter, anders 
Mocht je na het maken van een foto deze nog beter, mooier of anders willen maken dan kun je een van de volgende vele fotobewerkingsapps gebruiken. 
Photo editor by Aviary, voor zowel Android als iPhone/iPad, biedt een veelheid aan fotobewerkingen. Je kunt een leuke sticker op je foto plakken, een beeld draaien en bijsnijden, verscherpen of vervagen, tekenen, tekst toevoegen en meer.
Zeer compleet en ook nog eens gratis. Met de mogelijkheid om in-app aankopen te doen, voor bijvoorbeeld meer effecten. 
Een leuke collage maak je met Photogrid. Je kunt hiermee in 1 beeld meerdere foto's presenteren. Eenvoudig in gebruik en sjablonen voor collages van 2 tot 9 foto's. Je collage kun je verder opleuken met tekst, afbeeldingen of voorzien van kleurig kader. 
Shake your life levert al schuddend creatieve collages van foto's die jij kiest. Ook hier weer de keuze om creatieve effecten toe te voegen, zoals kleuren en patronen. 
 
Fun stuff 
Omdat je bijna altijd je (smartphone)camera bij je hebt, maak je steeds meer en meer foto's. Naast het bewerken en delen via sociale netwerken kun je er nog veel meer mee doen. Een leuke toepassing is Halftone. Hiermee maak je met je foto's een stripverhaal. 
Je kunt tekstballonnen toevoegen, er een stripfilter overheen leggen of door een koppeling met Aviary je foto optimaliseren

 

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored