icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Fotofair 2020: hét event voor de foto- en videografieliefhebber

fotofair-1

Het lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat vaak sneller dan je denkt en de voorbereidingen voor FOTOFAIR 2020 zijn dan ook al in volle gang. Zelfs de ticketverkoop is al gestart. Reden genoeg om je even bij te praten over het grootste én leukste foto- en video-evenement van de Benelux. FOTOFAIR is voor iedere fotograaf of fotografieliefhebber een evenement om naar uit te kijken. Een weekend lang kun je je helemaal onderdompelen in de foto- en videografie. Zo vinden er diverse workshops, masterclasses en lezingen plaats, kun je over het hele terrein fotomomenten tegenkomen en kun je naar hartenlust oriënteren op de nieuwste en beste foto- en videogear. Diverse productspecialisten van allerlei grote merken staan voor je klaar om al je prangende vragen te beantwoorden. Overtuigd? Bij de stand van Kamera Express kun je de meeste apparatuur meteen aanschaffen en mee naar huis nemen!

fotofair-2

Andere tijd, andere plaats

Waar voorheen de FOTOFAIR-beurs altijd werd georganiseerd in het laatste weekend van mei, heeft de organisatie nu gekozen voor de tweede week van juni. De nieuwe datum wordt dan ook 13 en 14 juni 2020. Dat is niet de enige belangrijke wijziging. De FOTOFAIR wordt niet langer gehouden op het evenemententerrein van Beekse Bergen, maar is verhuisd naar het Duynenwater strand te Eersel. Wat deze plek zo speciaal maakt is de aanwezigheid van een groot meer, waardoor er een hoop gedaan kan worden met water als thema rondom de fotografiecursussen en –workshops. Oprichter Henk Albronda verklapt vast: ‘Naast dat er op het vaste land dus naar alle nieuwe producten gekeken kan worden en er een enorm bos aanwezig is dat zich perfect leent voor verschillende fotomomenten, zal het op de FOTOFAIR van 2020 ook mogelijk zijn om in een bootje te klimmen en je zeebenen te testen!’

Workshops & Masterclasses  

Gedurende het hele weekend staan er diverse educatieve workshops en masterclases van bekende professionele fotografen op het programma. Denk aan de winnares van Carola Mouthaan (winnares Photomaster 2018), Fujifilmambassadeur Ferry Knijn, ‘furbex’- fotografe Alice van Kempen en boudoirfotografe Pascale Dekker en nog vele andere. De masterclasses en workshops worden op diverse locaties verspreid over het terrein gegeven en duren minimaal een uur tot maximaal 2,5 uur. Ook de onderwerpen zijn heel divers. Je kunt het zo gek niet bedenken of het valt wel te leren en mee te maken op de FOTOFAIR. Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in de wereld van de macrofotografie, leer hoe je moet werken met filters in landschapsfotografie of ga aan de slag met Lightpainting, artistiek naakt of high speed-fotografie. Dankzij het educatieve karakter van FOTOFAIR weet je als bezoeker zeker dat je aan het einde van de dag vol inspiratie en nieuwe kennis naar huis gaat. Gelet op de vele fotomomenten waarop jij zelf kan fotograferen, is het echt verstandig om zelf je camera mee te nemen.  

Kaartverkoop  

De kaartverkoop voor dit fantastische evenement is inmiddels gestart. Zorg datje tijdig jouw entreekaartje in bezit hebt, want vol is natuurlijk vol. Alle informatie over FOTOFAIR 2020 vind je op www.fotofair.nl.

V.I.P Arrangement  

Wil je volledig in stijl verblijven en in de watten gelegd worden op de FOTOFAIR van 2020? Dan is het super exclusieve V.I.P Arrangement misschien wel iets voor jou! Boek nu een arrangement en ontvang onder andere twee overnachtingen in hotel Bed & Bos, gratis toegang én gratis parkeren, twee workshops of masterclasses per dag naar keuze, gratis lunchpakket, koffie en thee, een Photomaster cocktail naar keuze in de V.I.P beachclub en een speciale Goodiebag ter waarde van € 150,-! Van dit super exclusieve arrangement zijn er slechts twaalf beschikbaar, dus boek snel via www.fotofair.nl/vip-arrangement

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored