icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Fotofair 2019

lange-lenzen

ADVERTORIAL FOTOFAIR is voor iedere fotograaf of fotografieliefhebber een event om naar uit te kijken. Het ruim 15 hectare grote terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek staat een weekend lang in het teken van foto- en videografie. Zo vinden er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaats. Deze zijn allemaal gericht op foto- en videografie. Als je wilt kun je op de FOTOFAIR de hele dag fotograferen. Vergeet dus straks vooral niet je camera mee te nemen!

Als vanzelfsprekend zijn ook alle grote en bekende merken van de partij tijdens FOTOFAIR 2019. Zo staan er meer dan zeventig standhouders met de nieuwste producten. Ook is FOTOFAIR de place to be om nieuwe producten uit te proberen en informatie te krijgen over de laatste camera's, accessoires en apparatuur.

Spannende lezingen

Zoals ieder jaar worden er ook tijdens de editie van 2019 inspirerende en spannende lezingen gegeven door professionele fotografen. Tijdens deze lezingen is er plaats voor 350 personen. Op vertoon van je FOTOFAIR ticket is de toegang tot deze lezingen gratis. De lezingen duren minimaal 30 minuten en maximaal 45 minuten. De onderwerpen zijn zeer divers. Met andere woorden, voor ieder wat wils. Denk aan reizen, wildlife, portret, urbex en macro. Ook worden er diverse lezingen gegeven die helemaal in het teken staan van Adobe Photoshop en Lightroom.

Workshops

Afgezien van de lezingen staan er gedurende het gehele weekeinde ook diverse educatieve workshops en masterclasses, van bekende en professionele fotografen op het programma. Denk aan namen als Carola Mouthaan (winnaar Photomaster 2018), Peter Kemp, Wil Vestjens, Steven Ruiter, Ki Tan, Brendan de Clercq, Bas Meelker, Rob Doolaard en nog vele anderen. Deze masterclasses en workshops worden op diverse locaties verspreid over het Fotofair terrein gegeven. Deze workshops en masterclasses duren minimaal een uur en maximaal 2,5 uur. Ook hier zijn de onderwerpen zeer divers. Van landschap tot macro en van macro tot wildlife, portret, studio, flitstechniek, sport, newborn, bruid, glamour, huisdierenfotografie en nog veel meer. Ook een fotosafari door het Safaripark behoort tot de mogelijkheden.

Nieuwe kennis

Dankzij het educatieve karakter van FOTOFAIR weet je als bezoeker zeker dat je aan het einde van de dag vol inspiratie en nieuwe kennis naar huis gaat. Gelet op de vele fotomomenten waarop jij zelf kan fotograferen is het echt verstandig je camera mee te nemen. Ook zijn er diverse fotowedstrijden waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Het event vindt plaats op diverse locaties zoals in de popup studio’s verspreid over het gehele terrein en in het bos. Ook worden er zeer uiteenlopende onderwerpen uitvoerig belicht. Denk aan landschap-, macro-, wildlife-, druppel-, portret-, studio-, glamour- fotografie. De kaartverkoop voor dit fantastische evenement is inmiddels gestart. Zorg dat je tijdig een kaart in bezit hebt, want vol is vol.

Alle informatie over FOTOFAIR 2019 vind je op www.fotofair.nl

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored