icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

EIZO Flexscan EV2450: Strak design voor een zacht prijsje

Je ziet ze de afgelopen maanden steeds vaker verschijnen, monitoren met waanzinnig dunne schermranden. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar zijn ook erg praktisch wanneer je meerdere monitoren naast elkaar zet. De EIZO Flexscan EV2450 biedt een strak design met een enorme aanbod aan aansluitingen en functies. Daarnaast heeft de IPS LCD monitor een focus op een zo laag mogelijk stroomverbruik, dus hoeft deze in gebruik geen euro te veel te kosten.

De EIZO Flexscan EV2450 heeft een schermdiagonaal van 23.8" en 1920x1080 native resolutie (16:9 beeldverhouding). Het scherm is een LED-verlicht IPS LCD paneel met 178 graden kijkhoek. Hierdoor is het beeld vanuit elke hoek goed zichtbaar, zonder veel verlies van kleur of contrast. Het IPS-paneel zit verwerkt in een elegant vormgegeven behuizing met een 1 mm ultra-dunne schermrand. Om aansluitingen zit de Flexscan EV2450 niet verlegen. Je hebt keuze uit vier poorten: DisplayPort, HDMI, DVI-D en D-Sub mini 15 pin (VGA aansluiting). Keuze zat dus. De monitor heeft een ergonomische voetstand die je tot 140 mm in hoogte kunt aanpassen, beschikt over een kantelhoek van 40 graden (5 omhoog, 35 naar beneden), kan 344 graden geroteerd worden en het scherm is 90 graden kantelbaar, zowel met de klok mee als tegen de klok in. Handig is Auto EcoView, dit past de helderheid van het scherm automatisch aan wanneer de helderheid van het omgevingslicht verandert om energieverbruik te verlagen, verblinding door te fel licht te verminderen en om stroom te besparen. Om het stroomverbruik nog verder te drukken bevat de EV 2450 de EcoView Sense 2-sensor, die herkent of iemand achter de monitor zit en zo nodig het scherm in standbymodus zet en weer activeert. Het strakke ontwerp in combinatie met de uitstekend beeldkwaliteit en het feit dat deze monitor goed betaalbaar is, maken de EIZO EV 2450 een echte aanrader.

Prijs: 319 euro

Info: www.eizo.com

 

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored