icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Eindelijk: een laptoptas met klasse

finally-a-laptoptrolley-with-class-1

ROOZ Amsterdam maakt exclusieve handgemaakte lederen Businesstassen met losse trolley. Wij staan voor elegantie gecombineerd met duurzaamheid en comfort. ROOZ Amsterdam heeft gekozen voor slow fashion, onze collectie is tijdloos maar helemaal van deze tijd.

Waarom wij vinden dat het tijd is voor een refresh van de Laptoptas

Als je om je heen kijkt, dan lijken alle laptoptassen op elkaar toch? Of het nu een dames- of herenmodel is. De ouderwetse zwarte laptoptas en trolley kan wat ons betreft echt niet meer. Daarom hebben wij in 2016 gekozen voor een heel nieuw ontwerp van de Businesstas. Een exclusieve, handgemaakte lederen laptoptas waarmee je je kunt onderscheiden. Daarnaast hebben wij een losse trolley ontwikkeld voor onze tassen. Van onze klanten krijgen we terug dat zij onze tassen prachtig vinden, niet herkenbaar als laptoptas en van bijzonder hoge kwaliteit (daarom geven wij ook 5 jaar garantie op al onze lederen producten). Daar zijn wij natuurlijk heel trots op, maar nu zijn we toe aan de volgende stap: op naar verdere verduurzaming door natuurlijk gelooid leer te gaan gebruiken. Wij willen het verschil maken en laten zien dat een duurzame tas ook heel stijlvol kan zijn. Bij je (zakelijke) outfit hoort gewoon een elegante Businesstas en eventueel losse trolley voor gebruiksgemak.

dsc6323-1

Wij vinden duurzaamheid heel belangrijk en jij?

ROOZ Amsterdam gaat verder verduurzamen. De vraag naar duurzame producten neemt toe en wij willen graag op een duurzame manier produceren. Wij hebben een milieuvriendelijke leerlooierij gevonden die geen schadelijke chemicaliën meer gebruikt bij het looien van het leer. Daarnaast proberen zij zo min mogelijk restafval te produceren en kiezen bijvoorbeeld voor een natuurlijk drogingsproces (zon) om geen extra energie te verbruiken. Het looiproces heeft wel veel meer tijd nodig dan bij de conventionele methode. Maar alles wat goed is heeft tijd nodig!

Binnenkort starten wij met onze Crowdfunding, doe je mee?

Deze maand start onze Crowdfunding bij CrowdAboutNow. Met deze actie hopen wij onze gehele collectie in natuurlijk gelooid en gekleurd leer uit te kunnen voeren. Wij hebben voor deze gelegenheid onze nieuwste laptoptas en laptop Rugtas uitgevoerd in dit duurzame leer. Deze tas wordt tijdens de Crowdfunding gelanceerd en kun je tegen een sterk gereduceerde prijs kopen in de voorverkoop. Houd ons dus in de gaten. Help jij ons mee? Schrijf je dan in voor de ROOZ Amsterdam Memberclub op de website https://rooz.amsterdam of volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn.

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 1 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
1
Workshop Urbexfotografie Kandschaftpark Duisburg

Evenement | 13:00 - 17:00 | Besucherzentrum Landschaftpark Duisburg

WORKSHOP URBEXFOTOGRAFIE LANDSCHAFTSPARK DUISBURG Ontdek de magie van urbexfotografie (urban ex...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 2 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored