icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Binnenkort in de probeerservice: Harman Kardon Citation 200

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
Premium draadloze en portable Design speaker voorzien van accu. Deze HK Citation 200 maakt gebruik van wifi als ook Bluetooth en kan geintegreerd worden binnen een mulitroom systeem gebruik makende van google Chromeca...

Binnenkort in de probeerservice: JBL Music link

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
De JBL Link Portable is een compacte wifi speaker, waarmee je zowel thuis als onderweg naar je favoriete nummers luistert. Je streamt zowel via wifi als bluetooth je muziek vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de in...

Connected Youtube kanaal

Datum: 16 september 2020  -  Categorie: Algemeen
Wist je dat Connected zijn eigen YouTube kanaal heeft, waar we nuttige tips delen over allerlei onderwerpen. Wifi thuis, op vakantie, handige producten........ Op verzoek kunnen we ook zaken bespreken waar jullie mee...

Een gedetailleerde kijk op de remsystemen van auto's

cam-bowers-cabh8b-14vo-unsplash

ADVERTORIAL Wanneer u op de remhendel drukt, komt een enorme remschoen onder het achterwiel. In feite zit de auto op een schoenblok waarvan de tanden aangrijpen op het wegdek, waardoor de auto begint te vertragen en uiteindelijk stopt.

De meeste auto's hebben twee of drie verschillende soorten remsystemen. Let op de voorwielen van uw auto. Achter de velg ziet u de remschijven. Wanneer de bestuurder het rempedaal indrukt, worden remblokken van slijtvast materiaal aan beide zijden van de remschijf geklemd.

Sommige auto's hebben schijfremmen op de achterwielen. Maar veel auto's hebben nog steeds trommelremmen op hun achterwielen, die iets anders werken. In plaats van een schijf gebruiken dergelijke remmen een remtrommel, waarbinnen ook remblokken worden geïnstalleerd in het holle gebied, die door veren en remcilinders tegen het trommeloppervlak worden gedrukt wanneer de bestuurder op het rempedaal drukt.

cam-bowers-cabh8b-14vo-unsplash

De handrem van de auto vertraagt de achterwielen. De handrem wordt geactiveerd met de handrem in de machine. Toegegeven, in vergelijking met het indrukken van het rempedaal, is de handrem minder efficiënt en minder krachtig.

Door de sterke wrijving kunnen de trommels en remschijven natuurlijk tot 500 ° C of meer opwarmen! Daarom moeten vaten of schijven gemaakt zijn van materialen die niet smelten bij hoge temperaturen. Goede remmen in de auto zijn de sleutel tot uw veiligheid, u kunt het juiste onderdeel voor een redelijke prijs vinden in de online auto-onderdelenwinkel Onderdelenwebshop24.nl.

Hoe remmen werken in een auto

Wanneer uw voet het rempedaal indrukt, wordt de remvloeistof in het remsysteem geperst van een smalle cilinder naar een bredere cilinder. Dit systeem staat bekend als een hydraulisch systeem. Hiermee kunt u de remkracht van uw inspanning aanzienlijk vergroten.

Stel je voor hoeveel energie je nodig hebt om een high-speed auto te stoppen. Eenvoudig indrukken van het rempedaal zou niet voldoende kracht creëren om alle vier de remmen te activeren om uw voertuig snel te stoppen. Daarom gebruiken remmen hydraulica: een systeem van met remvloeistof gevulde buizen die uw remkracht verhogen. Dankzij hydraulica kunnen remkrachten ook gemakkelijk in korte tijd van de ene plaats naar de andere worden overgedragen.

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored