icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Een fotoboek maken was nog nooit zo eenvoudig

pi2

Ons dagelijks leven speelt zich grotendeels digitaal af. We appen elkaar meer dan dat we elkaar spreken. En wanneer we wel bij elkaar zijn, halen we te pas en te onpas onze telefoon tevoorschijn. Het is natuurlijk een handige manier om even snel iets te laten zien, maar de mooiste foto's komen helemaal niet tot hun recht op het zoveelste gebarsten telefoonschermpje. Digitale wereld of niet: de charme van het doorbladeren van een fotoboek is niet afgenomen. Sterker nog, wanneer je nu een fotoboek op tafel legt, weet je dat je de aandacht trekt. Al helemaal in het geval van een hoogstaand fotoboek van Pixum.

Veel fotografieliefhebbers zijn wat terughoudend als het om fotoboeken maken gaat. De meesten vinden het tof om foto’s te maken of zelfs te bewerken, maar schrikken terug voor een traditionele presentatie. Bij het maken van een fotoboek komen van oudsher vaardigheden kijken. Delen via Facebook en Instagram lijkt een stuk makkelijker dan het knip- en plakwerk dat bij een fotoboek in gedachten komt. Jammer, want vandaag de dag hoeft er helemaal geen knip- en plakwerk aan bod te komen. Via Pixum stel je met gemak een eigen fotoboek samen.

Het artikel vervolgt onder de afbeelding.pi1

Veelzijdige Pixum app

Een fotoboek is ideaal wanneer je een grote hoeveelheid foto's wilt presenteren. Denk aan het bundelen van speciale herinneringen zoals een trouwreportage of een bijzondere vakantie.

De grootste uitdagingen van een traditioneel fotoboek is een consistente opmaak. Dus maakt Pixum het je makkelijker. Voor de indeling, vormgeving en drukwensen gebruik je de Pixum app, waarna het prachtige resultaat thuis geleverd wordt. Het maken van een keuze tussen de drie verschillende formaatopties - liggend, staand en vierkant - is zoveel eenvoudiger wanneer de voorvertoning van jouw boek voor de hand ligt.

Het programma bevat talrijke lay-outs, ofwel indelingen. Deze zijn naar wens aan te passen, op te slaan en opnieuw te gebruiken voor volgende pagina’s.

Je kunt bij Pixum uit zes verschillende soorten hoogwaardig papier kiezen, van hoogglans tot extra mat premium papier. Ook bepaal jij zelf welke formaten, soorten kaften en bindingen gebruikt worden. Alle combinaties en opties leveren een unieke, eigen creatie op.

Nog wat laatste bewerkingen? Fluitje van een cent. Door de vele lay-outsjablonen en designs laat je jouw volledige creativiteit erop los. Daarnaast is het ook mogelijk om teksten, stickers en achtergrondkleuren toe te voegen. Ook kun je het hele ontwerp offline doen. Een internetverbinding is alleen noodzakelijk bij het plaatsen van een bestelling. Je hoeft daarnaast niet bang te zijn dat je het ontwerp kwijtraakt: alle ontwerpen worden tussentijds opgeslagen, zodat je altijd een pauze kunt nemen om op een later moment verder te gaan.

Exclusief in de app: Toverboeken

Onlangs introduceerde Pixum de Toverboeken-optie. Deze exclusieve functie bladert door jouw foto’s om bijpassende beelden te selecteren en te combineren met één of meerdere fotoboek-ontwerpen. Jij hoeft alleen nog maar te bepalen of jij je Pixum Fotoboek staand, liggend of in vierkant formaat wilt ontvangen. Via de Preview-optie krijg je een voorproefje te zien. Ben je het niet helemaal eens met het resultaat? Schakel in een handomdraai om naar handmatige wijzigingen en verfijn jouw creatie.

De Pixum app is verkrijgbaar in de App Store en op Google Play.

Evenementen
JAN
11
PC voor privé

Aanbiedingen

Vanaf het nieuwe jaar gaan we een aanbod doen met diverse PC's, Mac etc voor privégebruik. Naar a...

 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored