icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Dynabook Portégé A30-E: Licht en robuust

portege-a30-e-01-logo

Dynabook heeft met de Portégé A30-E een lichte, betrouwbare en duurzame laptop in huis met de nieuwste beveiligings- en connectiviteitsfunctionaliteiten voor de mobiele medewerker. De laptop is speciaal ontworpen voor de veeleisende grootzakelijke markt en leent zich juist daarom ook uitstekend voor thuis en onderweg. Wij namen het product onder de loep.

Allereerst: productiviteit. Dankzij de batterijduur van maximaal 14 uur, een snelle opstarttijd en nauwkeurige bediening via het Precision Touch Pad ligt efficiëntie op een presenteerblaadje. Bovendien is het model eenvoudig onderweg mee te nemen, deze weegt gemiddeld slechts 1,2 kilogram. De A30-E krijgt dan ook terecht de naam ‘lightweight laptop’ mee.

Connectiviteit

De laptop heeft de mogelijkheid om met de flexibele USB Type C-poort een groot aantal randapparaten te verbinden. Als er verbinding met een groter aantal randapparaten moet worden gemaakt, kan daarvoor met één klik de optionele USB-C-dock gebruikt worden.

Stevig

De A30-E is ontwikkeld met duurzaamheid en betrouwbaarheid in het achterhoofd. Voorafgaand aan de release toetste Dynabook het model op blootstelling aan extreme temperaturen, vallen van hoogte, en blootstelling aan water. De positieve beoordeling die hieruit resulteerde voldoet aan militaire normen en de stevigheid is – ook tijdens algemeen gebruik – te voelen.

Conclusie

De Portégé A30-E laat opnieuw de expertise van Dynabook zien bij het maken van robuuste, maar praktische laptops. Ontworpen voor optimale draagbaarheid, zonder concessies te doen aan prestaties of vermogen: de laptop leent zich voor tal van gebruikssoorten, van gaming en beeldbewerking tot administratie en multimedia. Het model is vanaf oktober beschikbaar in Nederland.

Van Toshiba naar Dynabook

Spreken we over Dynabook, dan hebben we het in wezen over Toshiba. Vanaf begin 2019 heeft het welbekende merk een andere naam. Geen geheel nieuwe naam, want in Japan kent men Toshiba sinds jaar en dag als ‘dynabook’.

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored