icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

De LG V30 komt naar Nederland

lg-v30

LG heeft bekend gemaakt dat de LG V30 naar Nederland komt, en wel in december. Het toestel werd eerder dit jaar gepresenteerd tijdens de IFA in Berlijn.

Tekst: redactie

Het toestel is vanaf december verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van € 899,-. De LG V30 heeft een 6-inch 18:9 OLED display met een resolutie van 2880x1440, heeft een dikte van 7,3 millimeter en een gewicht van 158 gram. Aan de voor- en achterkant heeft LG het toestel voorzien van Corning Gorilla Glass. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 835-CPU, heeft 4GB aan intern geheugen en naar keuze 64GB of 128GB aan opslagruimte, uit te breiden middels MicroSD.

LG V30 interessant voor fotografen

De dubbele camera aan de achterkant heeft het grootste diafragma ooit in een smartphone waarbij de primaire camera in 16MP schiet. Daarnaast is de camera uitgerust met een Crystal Clear glazen lens, die zorg moet dragen voor extra heldere en kleurrijke beelden. De V30 is ook uitgerust met een tweede 13MP groothoeklens met minimale randvervorming. Dit is bedoeld om opnames te maken van bijvoorbeeld grote groepen mensen, ruime interieurs en uitgestrekte landschappen.

Met de nieuwe Cine Video-modus kunnen gebruikers video’s monteren, aanpassen en verbeteren door er cinematografische filters overheen te plaatsen die passen bij verschillende filmgenres. Zo biedt Cine Effect 15 verschillende effecten om video’s een speciaal filmachtig gevoel te geven. De keuze bestaat onder andere uit filters voor romantische comedy, een thriller of een klassieke film.

Een andere nieuwe functie is Point Zoom. Waar het bij andere smartphonecamera’s alleen mogelijk was om in te zoomen in het midden van het scherm, maakt Point Zoom gebruik van geavanceerde algoritmes zodat je met de Zoom Slide functie op iedere plek van het scherm in kunt zoomen.

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored