icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

De LG V30 komt naar Nederland

lg-v30

LG heeft bekend gemaakt dat de LG V30 naar Nederland komt, en wel in december. Het toestel werd eerder dit jaar gepresenteerd tijdens de IFA in Berlijn.

Tekst: redactie

Het toestel is vanaf december verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van € 899,-. De LG V30 heeft een 6-inch 18:9 OLED display met een resolutie van 2880x1440, heeft een dikte van 7,3 millimeter en een gewicht van 158 gram. Aan de voor- en achterkant heeft LG het toestel voorzien van Corning Gorilla Glass. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 835-CPU, heeft 4GB aan intern geheugen en naar keuze 64GB of 128GB aan opslagruimte, uit te breiden middels MicroSD.

LG V30 interessant voor fotografen

De dubbele camera aan de achterkant heeft het grootste diafragma ooit in een smartphone waarbij de primaire camera in 16MP schiet. Daarnaast is de camera uitgerust met een Crystal Clear glazen lens, die zorg moet dragen voor extra heldere en kleurrijke beelden. De V30 is ook uitgerust met een tweede 13MP groothoeklens met minimale randvervorming. Dit is bedoeld om opnames te maken van bijvoorbeeld grote groepen mensen, ruime interieurs en uitgestrekte landschappen.

Met de nieuwe Cine Video-modus kunnen gebruikers video’s monteren, aanpassen en verbeteren door er cinematografische filters overheen te plaatsen die passen bij verschillende filmgenres. Zo biedt Cine Effect 15 verschillende effecten om video’s een speciaal filmachtig gevoel te geven. De keuze bestaat onder andere uit filters voor romantische comedy, een thriller of een klassieke film.

Een andere nieuwe functie is Point Zoom. Waar het bij andere smartphonecamera’s alleen mogelijk was om in te zoomen in het midden van het scherm, maakt Point Zoom gebruik van geavanceerde algoritmes zodat je met de Zoom Slide functie op iedere plek van het scherm in kunt zoomen.

Evenementen
MRT
1
Begin spetterende kortingsactie multiroom speakers

Evenement | Online

Een spetterende aanbieding is in aantocht van een toonaangevende multiroom speakerfabrikant, die ...

MEI
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Arena Amsterdam

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

JUN
9
Night of the Nerds

Evenement | Eindhoven

Night of the Nerds is hét event waar gepassioneerde nerds de allernieuwste ontwikkelingen in de w...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored