icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Binnenkort in de probeerservice: Harman Kardon Citation 200

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
Premium draadloze en portable Design speaker voorzien van accu. Deze HK Citation 200 maakt gebruik van wifi als ook Bluetooth en kan geintegreerd worden binnen een mulitroom systeem gebruik makende van google Chromeca...

Binnenkort in de probeerservice: JBL Music link

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
De JBL Link Portable is een compacte wifi speaker, waarmee je zowel thuis als onderweg naar je favoriete nummers luistert. Je streamt zowel via wifi als bluetooth je muziek vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de in...

Connected Youtube kanaal

Datum: 16 september 2020  -  Categorie: Algemeen
Wist je dat Connected zijn eigen YouTube kanaal heeft, waar we nuttige tips delen over allerlei onderwerpen. Wifi thuis, op vakantie, handige producten........ Op verzoek kunnen we ook zaken bespreken waar jullie mee...

De laatste ontwikkelingen van de IFA

bestand-04-09-17-07-30-22
 
Auteur: Eugenie Gijsberts
 
Je kon niet om haar heen, dit jaar was ze overal. Een opvallende verschijning, lang met ronde vormen en donkergekleurd. Haar stem ietwat minder aantrekkelijk, maar op (bijna) alle vragen geeft ze antwoord.
Alexa, de hit op de IFA, van Amazon . De virtuele spraakassistent was op vele stands de verbindende factor.
Lenovo gebruikt Alexa in hun eigen smartassistent met luidspreker. Alexa speelt op commando de gewenste muziek af of, gecombineerd met een tablet, beantwoordt vragen als: "Alexa, who is Barack Obama?"
Bij o.a. Smanos, Somfy en Grundig zorgen spraakcommando's voor veiligheid en gemak in en om huis. Alexa zet je oven aan of zorgt ervoor dat je Nest thermostaat uitgezet wordt.
Naast voicecommando's die starten met ‘Alexa.’, klonk er ook verdacht vaak ‘OK Google’
bestand-04-09-17-08-38-32
Sony heeft de Google assistant in de LF-550G luidspreker geïntegreerd. En net als bij Alexa kun je vragen stellen, controle voeren over andere smartapparaten of simpelweg vragen om een video af te spelen of de verlichting te dimmen.
Naast deze trend, waren er nog vele andere ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en entertainment. De smartwatch was alom vertegenwoordigd, in combinatie met apps die je op allerlei manieren stimuleren meer te bewegen en waarmee je je gezondheid kunt monitoren. En dat deze horloges er tegenwoordig ook echt stijlvol moeten uitzien was overal terug te zien. Bijvoorbeeld bij Nokia, zij presenteerden een smartwatch, stijlvol en modern.
Maar ook o.a. Diesel, Michael Kors en Garmin hadden hun eigen smartwatch.
Alles wordt slimmer, bijvoorbeeld de bewatering van je tuin. Middels een smart hub wordt de vochtigheidsgraad in je tuin in de gaten gehouden. Wanneer het te droog dreigt te worden checkt de smart hub of er regen wordt verwacht. Wanneer dit niet het geval is of als voorspelde regen uitblijft stuurt de hub de bewateringsinstallatie aan en zorgt ervoor dat je bloemen en planten goed bewaterd blijven.
bestand-04-09-17-07-35-39
De smartphone als toegangspoort voor vele zaken speelt als ontwikkeling al een tijdje. Er komen steeds meer functionaliteiten/apps bij, vaak in combinatie met een connected apparaat. Zoals de Petcube. Een apparaat waarmee je op afstand je huisdier kunt vermaken of belonen en waarmee je kunt meekijken. Zo is er de Petcube voor katten waarmee je op afstand via je smartphone of tablet een laserlicht kan bedienen en zo met je katten op afstand kan spelen. Voor de honden is er een apparaat waarmee je op afstand brokjes de lucht in kan schieten en kan zien hoe goed ze worden opgevangen.
bestand-04-09-17-08-40-46
Op het gebied van televisies was de meest opvallende ontwikkeling:
Acoustic surface technologie. Luidsprekers achter/in het scherm zorgen voor een geluid waardoor je het gevoel hebt echt in de film te zitten. Karakters lijken daadwerkelijk te spreken vanuit hun eigen hoek. Beeld en geluid in perfecte harmonie met elkaar.
In tegenstelling tot vorig jaar waren drones en VR schaars aanwezig. Benieuwd wat volgende jaar de trend zal zijn op de IFA. Noteer alvast de datum in je agenda mocht je geïnteresseerd zijn: 31 augustus - 5 september
 
 
Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored