icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Cycletours: fietsvakanties voor iedereen

pousadaevora4hoog

ADVERTORIAL - Je werkt het hele jaar en wilt in die twee á drie weken vrije tijd uitsluitend op een hand- vol terrasjes bijkomen, of de binnenstraten van Barcelona, Porto en Boedapest afstruinen. Waarom zou je je inspannen, in een periode van ontspanning? Het één sluit het ander niet uit. Fiets je de dag weg, plof je ’s avonds neer op een terrasstoel, dan proeft dat (alcoholvrije) streekpilsje zoveel lekkerder. Beweging doet ieder goed. En met zijn variërende reizen, zorgt Cycletours dat eenieder kan bewegen.

Maatwerk

De bestemmingen zijn uiteenlopend, van het historische Alentejo in Portugal en het zonovergoten Rhodos tot de Marokkaanse woestijn en het nog onbekende Albanië. Ook de samenstellingen verschillen: zowel voor levensgenieters, globetrotters en sportieve renners zijn groepsreizen en individuele reizen beschikbaar.

Terwijl het meer dan mogelijk is om de hooggebergtes van Frankrijk en Griekenland te trotseren, zijn de voordelen van een sportieve trip niet weggelegd voor serieuze fietsers. Reizen zijn grotendeels ingedeeld in acht niveaus, oplopend in zwaarte. Trek je bijvoorbeeld met een partner of gezin naar de Provence (niveau twee), dan zijn de tochten beperkt tot 65 kilometer per dag en kom je niet voor te steile of lange hellingen te staan. Reis je anderzijds naar de Oostenrijkse Alpen (niveau zes), verwacht dan een uitdaging van 100 kilometer per dag over heuvelachtig terrein.

Via de Cycletours-fietsbussen bespaar je jezelf een autorit naar locatie. Bovenop de milieuvriendelijke aspecten van een fietsvakantie op zichzelf, is het boeken van een busreis duurzaam. Mocht jij, jouw partner of een gezinslid geen kwa- liteitsfiets hebben, dan biedt Cycletours op aanvraag huuropties aan. Hieronder vallen e-bikes, waardoor de reis aanzienlijk lichter wordt voor één of meerderen medereizigers. Reisduren, planningen, tarieven en het volledige aanbod vind je op www.cycletours.nl.

EXTREMADURA

Ten westen van Madrid, in hartje Spanje, vind je de eeuwenoude Extremadura. De kloosters en kastelen van deze regio behoren tot het Nationale Erfgoed. Tijdens de fietsvakantie verblijf je in Paradores. De mogelijkheid tot bijboeking van een extra nacht in Madrid of Caceres is voor Cycletours voorbeeldig: opties zijn legio, je bent nooit verplicht tot een stramien. De trip duurt zeven dagen, waarin zowel stedelijke gebieden als het natuurprachtige Monfrague National Park uitgebreid verkend worden. Elke dag overnacht je in een verschillend deel van Paradores, van voormalige kloosters tot kastelen.

Korting

Leden van Connected ontvangen bij het boeken van een reis 5% korting op de basisreissom.
Druk op 'Boeken', navigeer in het formulier naar 'Opmerkingen' en vul code 'ABN Amro op de fiets' in. De korting wordt vervolgens toegepast.

Info: www.cycletours.nl/fietsvakantie-spanje-extremadura-paradores/

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored