icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

PC op zakformaat: Ockel Sirius B Black Cherry

ockel-sirius-b-black-cherry

Is de desktop verdwenen? Welnee, hij is gewoon gekrompen. De pocket PC is in opkomst en geeft je een desktop op zakformaat. Wij bespreken de Ockel Sirius B Black Cherry.

Tekst: redactie

Als je voor stijl en functionaliteit gaat, dan kun je enkel en alleen bij de Sirius B Black Cherry van Ockel terecht komen. Dit Nederlandse bedrijf lanceerde samen met de Sirius B de Sirius B Black Cherry, een PC op zakformaat en een pracht van een device.

De PC is voorzien van Windows 10 en draait onder de motorkap op een Intel Atom Bay Trail-CPU. Intern vind je 4GB aan geheugen en 32GB aan opslag, hoewel een configuratie van 64GB ook mogelijk is. Nog niet voldoende? Geen probleem, want opslag breidt je probleemloos uit via MicroSD.

Verder is de PC voorzien van een USB 2.0- en USB 3.0-poort, een HDMI-poort en een audio- en mic-poort. Draadloos verbinden gaat via bluetooth 4.0 en wifi 802.11 a/b/g/n/ac. Dual band, dus je streamt razendsnel al je media.

De Sirius B Black Cherry kent meerdere gezichten. Zo doet deze prima dienst als mediaspeler of gamingdevice met ondersteuning voor 4K-resoluties tot aan 3840 x 2160p. Het aansluiten van controllers of keyboard en muis is geen probleem, hier doen de USB-poorten prima dienst.

Ook als productiviteitscentrum is het apparaat geschikt met specificaties wat probleemloos en snel werken mogelijk maakt. Dat allemaal overal en altijd, want de Sirius B Black Cherry is gemakkelijk mee te nemen met een formaat vergelijkbaar met een iPhone. Bovendien is het device 100 procent stil, waarmee de Ockel Sirius B Black Cherry met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt.

Prijs: vanaf € 269,-
Info: ockelcomputers.com

Evenementen
JAN
16
Veiling probeerservice

Evenement

In 2020 wederom een veiling. Artikelen worden geveild onder de bekende voorwaarden, en ALLE artik...

FEB
15
Veiling probeerservice

Evenement

In 2020 wederom een veiling. Artikelen worden geveild onder de bekende voorwaarden, en ALLE artik...

JUN
9
Night of the Nerds

Evenement | Eindhoven

Night of the Nerds is hét event waar gepassioneerde nerds de allernieuwste ontwikkelingen in de w...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored