icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Compacte en lichte lens: Samyang AF 35mm F2.8 Sony FE

samyang

Als je op zoek bent naar een compacte en lichte lens voor je fullframe Sony-camera met E-Mount, dan is deze 35mm f/2.8 van Samyang een prima keuze. Deze lens is compact, optisch erg goed en heeft autofocus.

Tekst: redactie

Deze Samyang is zo licht dat je vergeet dat je een lens op je camera hebt gemonteerd, hij weegt slechts 85 gram en dat is echt heel erg weinig. Ook is hij niet groot, slechts 3,3 centimeter lang als je de zonnekap en de lensdop niet meetelt. Samen met een fullframe Sony-camera heb je dan een fantastische en zeer compacte combinatie die garant staat voor veel fotografieplezier. Ondanks de kleine maten is de lens opgebouwd uit zeven elementen in zes groepen en levert de lens scherpte van hoek tot hoek.

Deze Samyang heeft overigens autofocus, mocht je in de veronderstelling zijn dat de lenzen van de Zuid-Koreaanse fabrikant enkel met de hand zijn scherp te stellen. Dat is lang zo geweest, maar sinds kort heeft de fabrikant daar een autofocus-assortiment aan toegevoegd. De AF 35mm F/2.8 is ook geschikt voor APS-C camera's van Sony.

Prijs: € 324,99
Info: samyangbenelux.com

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored