icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Canon EOS RP: de ideale full-frame reispartner

eos-rp-3q-d

De EOS RP is Canon’s nieuwste full-frame systeemcamera uit de EOS R-serie met een sensor van 26,2 Megapixel. De camera is compact en licht van gewicht (slechts 485 gram inclusief accu en geheugenkaart) en daardoor zeer geschikt voor reis-, portret en landschapsfotografie. Als (ingelogd) Connected-lid ontvang je 10 procent korting op het model!

De bediening van de camera is eenvoudig en kan zelfs geheel via het uitklapbare en kantelbare scherm verlopen. Net als zijn grotere broer, de EOS R, presteert de camera bijzonder goed bij weinig licht: de camera is gevoelig tot -5EV wat betekent dat de autofocus het altijd zal doen, zelfs later in de avond wanneer het donker wordt! Dankzij de EYE AF stelt de camera altijd scherp op de ogen van het onderwerp en zorgt zo voor scherpe en sprekende portretten. En met de Focus Bracketing-functie maak je een reeks van foto’s die net op een iets verschillend punt zijn scherp gesteld. Door deze samen te voegen creëer je één foto waarin alles scherp is. Vooral voor landschapsfotografen een zeer bruikbare tool.

13-eos-rp-frontslantdown-rf24-105mm-f4-l-is-usm

Canon EOS RP

Ook voor videomakers heeft de camera veel te bieden: 4K resolutie, Dual Pixel CMOS AF voor vloeiend scherpstellen en Movie Digital IS voor trillingvrije beelden. De EOS RP is zowel te gebruiken met de nieuw ontwikkelde hoogwaardige RF-lenzen als bestaande EF(S) lenzen. Als Canon-gebruiker kun je dankzij de meegeleverde adapter gewoon je eigen EF of EF-S-lenzen zonder enig kwaliteitsverlies blijven gebruiken. Ook aan de connectiviteit is bij de EOS RP gedacht: de camera is eenvoudig en snel te verbinden met mobile devices via Wi-Fi en Bluetooth. Zo zet je elk gemaakt beeld snel over naar smartphone of tablet, wat toch fijn is wanneer je on-the-road bent.

Bestel de Canon EOS RP via de Canon StoreLid van Connected? Log in en ontvang een kortingscode van 10% op deze pagina.

 voor het volledige artikel
Evenementen
MRT
1
Begin spetterende kortingsactie multiroom speakers

Evenement | Online

Een spetterende aanbieding is in aantocht van een toonaangevende multiroom speakerfabrikant, die ...

MEI
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Arena Amsterdam

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

JUN
9
Night of the Nerds

Evenement | Eindhoven

Night of the Nerds is hét event waar gepassioneerde nerds de allernieuwste ontwikkelingen in de w...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored