icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Canon EOS RP: de ideale full-frame reispartner

eos-rp-3q-d

De EOS RP is Canon’s nieuwste full-frame systeemcamera uit de EOS R-serie met een sensor van 26,2 Megapixel. De camera is compact en licht van gewicht (slechts 485 gram inclusief accu en geheugenkaart) en daardoor zeer geschikt voor reis-, portret en landschapsfotografie. Als (ingelogd) Connected-lid ontvang je 10 procent korting op het model!

De bediening van de camera is eenvoudig en kan zelfs geheel via het uitklapbare en kantelbare scherm verlopen. Net als zijn grotere broer, de EOS R, presteert de camera bijzonder goed bij weinig licht: de camera is gevoelig tot -5EV wat betekent dat de autofocus het altijd zal doen, zelfs later in de avond wanneer het donker wordt! Dankzij de EYE AF stelt de camera altijd scherp op de ogen van het onderwerp en zorgt zo voor scherpe en sprekende portretten. En met de Focus Bracketing-functie maak je een reeks van foto’s die net op een iets verschillend punt zijn scherp gesteld. Door deze samen te voegen creëer je één foto waarin alles scherp is. Vooral voor landschapsfotografen een zeer bruikbare tool.

13-eos-rp-frontslantdown-rf24-105mm-f4-l-is-usm

Canon EOS RP

Ook voor videomakers heeft de camera veel te bieden: 4K resolutie, Dual Pixel CMOS AF voor vloeiend scherpstellen en Movie Digital IS voor trillingvrije beelden. De EOS RP is zowel te gebruiken met de nieuw ontwikkelde hoogwaardige RF-lenzen als bestaande EF(S) lenzen. Als Canon-gebruiker kun je dankzij de meegeleverde adapter gewoon je eigen EF of EF-S-lenzen zonder enig kwaliteitsverlies blijven gebruiken. Ook aan de connectiviteit is bij de EOS RP gedacht: de camera is eenvoudig en snel te verbinden met mobile devices via Wi-Fi en Bluetooth. Zo zet je elk gemaakt beeld snel over naar smartphone of tablet, wat toch fijn is wanneer je on-the-road bent.

Bestel de Canon EOS RP via de Canon StoreLid van Connected? Log in en ontvang een kortingscode van 10% op deze pagina.

 voor het volledige artikel
Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 26 november 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 17 december 2019 van: 17:00-21:00 ...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored