icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Cadeautip: LABFRESH innoveert met geur- en vlekvrije kleding

labfresh1

Of het nu gaat om een overhemd voor op de zaak of een T-shirtcadeau voor het kroost: kleding moet goed zitten, goed ogen en meegaan. Het in Amsterdam opgerichte LABFRESH ontwerpt en produceert waterafstotende, antibacteriële en makkelijk verzorgbare overhemden, polo’s en T-shirts. Daarmee vernieuwt het merk ons begrip van kleding: de kledingstukken vlekken niet en zijn – in vergelijking met traditionele kleding - tot drie-en-een-half maal zo lang te dragen tussen wasbeurten in.

Wijn- en koffievlekken verzieken shirts en overhemden. Weinig is frustrerender dan een vage bruine plek op een favoriet kledingstuk, zij het van een familielid of jouzelf. Het vinden van een goed zittend overhemd of T-shirt is klus één, het behouden van de nieuwigheid het tweede.Daarom ontwikkelde LABFRESH een unieke behandeling waarmee het merk zijn kleding uitzonderlijk praktische eigenschappen geeft. De technologie op basis waarvan deze behandeling mogelijk wordt is gepatenteerd, heet FreshCore en werd ontwikkeld in samenwerking met LABFRESH' Zwitserse textiellab. Geur en water worden geweerd. Het resultaat is dat LABFRESH-shirts en -overhemden aanzienlijk minder vaak gewassen hoeven te worden, waardoor slijtage vertraagd wordt en je veel meer uit een kledingstuk haalt. 

Log in als Connected-lid en ontvang een actiecode waarmee je € 20,- korting op een overhemd naar keuze ontvangt.

flatlay-blue-white-shirt-water-drops-2

Verzorgd

Heb je een zoon, nicht of ander familielid dat onlangs het ouderlijk huis heeft verlaten, dan weet je als geen ander dat een starter het volwassene leven niet direct als koek en ei ervaart. Want volwassenen, die moeten hun eigen kleren wassen, kunnen niet langer wegkomen met vlekken en ontvangen geen maandelijks kledinggeld, maar een salaris. LABFRESH werd gestart door twee jonge ondernemers, jonge ondernemers die hun favoriete shirts niet langer af wilden schrijven na een avondje uit. Elk onderdeel van het ontwerp maakt de kleding perfect als cadeau: je schenkt iemand in wezen een verzorgd overkomen, ook wanneer diegene niet om de twee dagen in de weer is met de wasmachine, ook wanneer diegene jong is en van een avondje uit houdt. 

copy-of-hires-white-dress-shirt-wine

Maatschappelijk bewust

Omdat LABFRESH’ T-shirts en overhemden drie-en-een-half keer zo lang te dragen zijn tussen wasbeurten in, bespaar je al snel tientallen liters water per maand. Tegelijkertijd zijn wasbeurten verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van maandelijks stroomverbruik, dus draagt de kleding bij aan het milieu en de portemonnee. LABFRESH fabriceert zijn kleding uitsluitend in Europa en ziet toe dat dit gebeurt in menselijke werkomstandigheden. Al met al verblijd je iemand zowel met een prachtig shirt als het achterliggende verhaal.

Bestel vanuit huis via de website. Ben je als Connected-lid ingelogd, dan krijg je op deze pagina de code te zien waarmee je € 20,- korting op een overhemd naar keuze ontvangt. Een absolute aanrader: wij gingen je voor en willen niet meer terug.

 voor het volledige artikel
Evenementen
JUN
20
Start Connected outletstore

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

SEP
27
Bronstocht

Evenement | 05:15 - 08:15 | Nunspeet

Ieder jaar in de maanden september en oktober vindt er o.a. op de Veluwe een spectaculair schouws...

OKT
5
Drone Festival

Evenement | Assen

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt op het TT Circuit Assen het grootste outdoor drone festival van ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond woensdagavond 29 mei 2019 van: 17:00-21:00 Voorwaar...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond woensdagavond 29 mei 2019 van: 17:00-21:00 Voorwaar...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored