icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

50five: hoe smart ben jij?

50gfive 2

ADVERTORIAL Het oude vervangen voor het nieuwe is precies de reden waarom we in 2016 zijn begonnen met 50fi ve. We heten niet zo omdat ons pand op nummer 55 is gevestigd (puur toeval), maar onze bedrijfsnaam heeft een diepere betekenis: het getal ‘55’ staat namelijk voor een positieve verandering, waarbij je iets loslaat wat niet meer afdoende werkt en vervangt door iets beters. Dat is zeker van toepassing op smart home producten. Deze markt groeit met tientallen procent per jaar en oude spullen in huis worden in rap tempo vervangen door smart home oplossingen. Of het nu gaat om lampen, thermostaten of deurbellen, bij iedere upgrade wordt je huis weer een beetje slimmer, zuiniger en comfortabeler. Bovendien houdt je meer controle over wat er in huis gebeurt, ook als je niet thuis bent.

Smart home staat gelijk aan plezier

Er is erg veel mogelijk met deze nieuwste generatie producten en wij willen dat men het maximale uit hun aankoop haalt. Daarom vinden we het enorm belangrijk om onze klanten goed te begeleiden in die wereld vol nieuwe mogelijkheden. Ons motto is niet voor niets: “Smart advice for every smart device.” We helpen onze klanten met het maken van de juiste keuze voor het product, we verkopen dat product, geven advies over het juiste gebruik en we verzorgen de installatie door gecertifi ceerde professionals, waar mogelijk. We zijn dus een echte one-stop-shop voor smart home producten, waarbij plezier voorop staat: smart en fun gaan namelijk hand in hand!

Altijd het beste van het beste

Als smart home expert volgen we de marktontwikkelingen op de voet. Elke maand verschijnen er nieuwe smart home producten, maar wij willen onze klanten alleen het beste van het beste bieden. Een voorbeeld hiervan is de Nest Hello, die sinds kort beschikbaar is. Dit is een ultra-complete videodeurbel waarmee je o.a. op je smartphone kan zien wie aan de deur staat, van top tot teen en in haarscherp HD-beeld. Ook kun je van afstand communiceren met je bezoek en je ontvangt een melding als er beweging bij de voordeur wordt waargenomen. Omdat de installatie van deze innovatieve deurbel wat voeten in aarde heeft en extra materialen behoeft , hebben wij een speciaal 50five Nest Hello installatiepakket samengesteld. Hiermee zijn we uniek in de markt, maar het belangrijkste is dat we onze klanten ontzorgen, adviseren en helpen met (de installatie van) hun product. Dát is 50five!

Exclusieve deal – Nest Hello met 5% korting

Als lezer van Connected magazine ontvang je 5% korting op de Nest Hello met de kortingscode: ABNAMRO5. Deze kun je invoeren bij het afrekenen. (geldig van 1 aug t/m 1 okt 2018). Ga naar www.50five.nl/nest-hello 

Evenementen
JUN
20
Start Connected outletstore

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

SEP
27
Bronstocht

Evenement | 05:15 - 08:15 | Nunspeet

Ieder jaar in de maanden september en oktober vindt er o.a. op de Veluwe een spectaculair schouws...

OKT
5
Drone Festival

Evenement | Assen

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt op het TT Circuit Assen het grootste outdoor drone festival van ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond woensdagavond 29 mei 2019 van: 17:00-21:00 Voorwaar...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond woensdagavond 29 mei 2019 van: 17:00-21:00 Voorwaar...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored