50five: hoe smart ben jij?

50gfive 2

ADVERTORIAL Het oude vervangen voor het nieuwe is precies de reden waarom we in 2016 zijn begonnen met 50fi ve. We heten niet zo omdat ons pand op nummer 55 is gevestigd (puur toeval), maar onze bedrijfsnaam heeft een diepere betekenis: het getal ‘55’ staat namelijk voor een positieve verandering, waarbij je iets loslaat wat niet meer afdoende werkt en vervangt door iets beters. Dat is zeker van toepassing op smart home producten. Deze markt groeit met tientallen procent per jaar en oude spullen in huis worden in rap tempo vervangen door smart home oplossingen. Of het nu gaat om lampen, thermostaten of deurbellen, bij iedere upgrade wordt je huis weer een beetje slimmer, zuiniger en comfortabeler. Bovendien houdt je meer controle over wat er in huis gebeurt, ook als je niet thuis bent.

Smart home staat gelijk aan plezier

Er is erg veel mogelijk met deze nieuwste generatie producten en wij willen dat men het maximale uit hun aankoop haalt. Daarom vinden we het enorm belangrijk om onze klanten goed te begeleiden in die wereld vol nieuwe mogelijkheden. Ons motto is niet voor niets: “Smart advice for every smart device.” We helpen onze klanten met het maken van de juiste keuze voor het product, we verkopen dat product, geven advies over het juiste gebruik en we verzorgen de installatie door gecertifi ceerde professionals, waar mogelijk. We zijn dus een echte one-stop-shop voor smart home producten, waarbij plezier voorop staat: smart en fun gaan namelijk hand in hand!

Altijd het beste van het beste

Als smart home expert volgen we de marktontwikkelingen op de voet. Elke maand verschijnen er nieuwe smart home producten, maar wij willen onze klanten alleen het beste van het beste bieden. Een voorbeeld hiervan is de Nest Hello, die sinds kort beschikbaar is. Dit is een ultra-complete videodeurbel waarmee je o.a. op je smartphone kan zien wie aan de deur staat, van top tot teen en in haarscherp HD-beeld. Ook kun je van afstand communiceren met je bezoek en je ontvangt een melding als er beweging bij de voordeur wordt waargenomen. Omdat de installatie van deze innovatieve deurbel wat voeten in aarde heeft en extra materialen behoeft , hebben wij een speciaal 50five Nest Hello installatiepakket samengesteld. Hiermee zijn we uniek in de markt, maar het belangrijkste is dat we onze klanten ontzorgen, adviseren en helpen met (de installatie van) hun product. Dát is 50five!

Exclusieve deal – Nest Hello met 5% korting

Als lezer van Connected magazine ontvang je 5% korting op de Nest Hello met de kortingscode: ABNAMRO5. Deze kun je invoeren bij het afrekenen. (geldig van 1 aug t/m 1 okt 2018). Ga naar www.50five.nl/nest-hello 

Evenementen
NOV
29
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Media markt Arena Amsterdam

Voor heel veel voordeel en een mooi assortiment, is het niet gek dat Sint de Media markt goed ken...

DEC
20
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Media markt Arena Amsterdam

Kopen vlak voor kerst is niet mis, vooral als er een ledenkoopavond van Connected is. Daarnaast...

MEI
8
Photokina - 11 mei

Evenement | Messe Keulen

CREATE!, DISCOVER!, CONNECT! De photokina is een internationale handelsbeurs op het gebied van f...

 

Poll: Overstappen van Windows op Apple...

We zien veel leden, waaronder Connected bestuursleden overstappen op Apple. Veel daarvan waren gevorderde en ervaren Windows gebruikers. Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Overigens maakt het ons niet uit wat je wil gebruiken, wij zijn er voor alle leden en besturingssystemen. Er is één antwoord mogelijk, kies wat het meest van toepassing is.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored