icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

5 gadgets voor onder jouw kerstboom

Kerst staat weer voor de deur, maar wat leg jij onder de kerstboom? Wij geven je vijf tips, leuke gadgets die iedereen graag cadeau krijgt!

Tekst: redactie

Chocoladeletter Mallen - Een ontzettend leuk cadeautje voor onder de kerstboom: de Chocoladeletter Mallen! Met dit cadeautje hou je de kinderen wel even zoet. Je kunt de chocoladeletter eindelijk naar eigen smaak maken. Denk bijvoorbeeld aan jouw favoriete chocola, lekkerste vulling en mooie versiering. Laat je creativiteit los en creëer je eigen unieke chocoladeletter.

Maze Ball XL - Ben jij zo gek op puzzels en ben je altijd opzoek naar een uitdaging? Dan zal jij helemaal losgaan met deze ontzettend leuke 3D knikkerpuzzel vol glijbanen, afgronden en spannende smalle paden. Deze kleurrijke puzzelbal bevat 118 stappen waar je zeker urenlang plezier mee zult hebben!

Air Powered Soccer - Tover elke ruimte snel en gemakkelijk om in een voetbalveld. Nu kun je ook thuis voetballen met de Air Powered Soccer zonder bang te zijn voor schade in je huis. Deze voetbalschijf is namelijk zo ontworpen om geen schade aan te brengen aan je meubilair. Zo hoef je je binnen niet meer te vervelen tijdens koude en regenachtige dagen!

Finger Cube - Heb je wel eens last van stress of heb je gewoon een ontspanningsmoment nodig? Dan is de Finger Cube een gadget waar je zeker dankbaar voor zult zijn! Druk op de knopjes, schuif ze open en dicht, draai met een hendeltje en friemel nog veel meer met deze leuke kubus.

GPS Tracker Horloge V2 - Met dit GPS horloge en de handige SeTracker2 app voor iOS en Android weet je altijd waar je kinderen zijn. Dit GPS Tracker Horloge V2 heeft een OLED-display, een nauwkeurig GPS-signaal en een Nederlandse handleiding. Het GPS Horloge is veilig, omdat hij niet afhankelijk is van WiFi en niet beschikt over een camera. Het horloge is beschikbaar in maar liefst vier kleuren: groen, blauw, roze en zwart.

Deze en nog vele andere gadgets zijn te vinden op megagadgets.nl.

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 1 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 2 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 3 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored