icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

5 gadgets voor onder jouw kerstboom

christmas-1869902-1920

Kerst staat weer voor de deur, maar wat leg jij onder de kerstboom? Wij geven je vijf tips, leuke gadgets die iedereen graag cadeau krijgt!

Tekst: redactie

Chocoladeletter Mallen - Een ontzettend leuk cadeautje voor onder de kerstboom: de Chocoladeletter Mallen! Met dit cadeautje hou je de kinderen wel even zoet. Je kunt de chocoladeletter eindelijk naar eigen smaak maken. Denk bijvoorbeeld aan jouw favoriete chocola, lekkerste vulling en mooie versiering. Laat je creativiteit los en creëer je eigen unieke chocoladeletter.

Maze Ball XL - Ben jij zo gek op puzzels en ben je altijd opzoek naar een uitdaging? Dan zal jij helemaal losgaan met deze ontzettend leuke 3D knikkerpuzzel vol glijbanen, afgronden en spannende smalle paden. Deze kleurrijke puzzelbal bevat 118 stappen waar je zeker urenlang plezier mee zult hebben!

Air Powered Soccer - Tover elke ruimte snel en gemakkelijk om in een voetbalveld. Nu kun je ook thuis voetballen met de Air Powered Soccer zonder bang te zijn voor schade in je huis. Deze voetbalschijf is namelijk zo ontworpen om geen schade aan te brengen aan je meubilair. Zo hoef je je binnen niet meer te vervelen tijdens koude en regenachtige dagen!

Finger Cube - Heb je wel eens last van stress of heb je gewoon een ontspanningsmoment nodig? Dan is de Finger Cube een gadget waar je zeker dankbaar voor zult zijn! Druk op de knopjes, schuif ze open en dicht, draai met een hendeltje en friemel nog veel meer met deze leuke kubus.

GPS Tracker Horloge V2 - Met dit GPS horloge en de handige SeTracker2 app voor iOS en Android weet je altijd waar je kinderen zijn. Dit GPS Tracker Horloge V2 heeft een OLED-display, een nauwkeurig GPS-signaal en een Nederlandse handleiding. Het GPS Horloge is veilig, omdat hij niet afhankelijk is van WiFi en niet beschikt over een camera. Het horloge is beschikbaar in maar liefst vier kleuren: groen, blauw, roze en zwart.

Deze en nog vele andere gadgets zijn te vinden op megagadgets.nl.

Evenementen
JUN
20
Start Connected outletstore

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

SEP
27
Bronstocht

Evenement | 05:15 - 08:15 | Nunspeet

Ieder jaar in de maanden september en oktober vindt er o.a. op de Veluwe een spectaculair schouws...

OKT
5
Drone Festival

Evenement | Assen

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt op het TT Circuit Assen het grootste outdoor drone festival van ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond woensdagavond 29 mei 2019 van: 17:00-21:00 Voorwaar...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond woensdagavond 29 mei 2019 van: 17:00-21:00 Voorwaar...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored