icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

1000 en nog meer beelden

wereldkaart

Tekst: Eugenie Gijsberts

Vaak hebben we ze allemaal op onze smartphone staan, heel af en toe bladeren we erdoorheen, herinneringen van het verleden vastgelegd op de gevoelige plaat. Of ze staan allemaal keurig op datum gerangschikt op een harde schijf.
Je kunt zoveel meer doen met je foto’s.
Hieronder een aantal leuke, creatieve ideeën: dit kan jezelf doen of bijv. bij een van de vele bedrijven die dit aanbieden.

Lichtje van een vakantiefoto
vakantiefotolichtjePrint een foto uit van 10 x 18, bij voorkeur liggend en met vergroot contrast, op wit papier in zwart wit. Maak er een kokertje van, zet er glaasje met een waxinelichtje in.

Een foto op…
Via o.a. Webprint.nl kan je foto’s op allerlei objecten afdrukken. Leuk als cadeau, maar net zo leuk om jezelf cadeau te doen. Je zwarte koffer is bijvoorbeeld nooit meer hetzelfde met de verwisselbare cover met jouw eigen foto! Of altijd je kleinkinderen bij je op een flipcase om je smartphone heen. Het assortiment is enorm uitgebreid en ze leveren ook nog eens lekker snel!

Ixxi
ixxiIn huis is er vast wel een muur te vinden die je kan omtoveren in een ‘trip down memory lane’ muur. Via ixxiyourworld.nl kan je zelf bepalen hoe groot je wanddecoratie wordt, die bestaat uit vierkantjes. Je kunt van een afbeelding van pixel maken of je kiest een heleboel afbeeldingen.

Fototafel
Een tafel in huis fleur je zo op door een glazen plaat te kopen van hetzelfde formaat en deze op de tafel te leggen. Onder de glazen plaat leg je dan je mooiste, leukste foto’s. Zo kan je makkelijk variëren en er bijvoorbeeld een vakantietafel van maken, zodat je nog even kan nagenieten.

 

 

 

 

 

 

 

Wereldkaart
wereldkaartHang een grote wereldkaart op en pin hier een aantal vakantiefoto’s op van bestemmingen waar je bent geweest. Zo heb je gelijk een mooi overzicht van alle plekken waar je ooit was.

Evenementen
JUN
20
Start Connected outletstore

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 26 november 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 17 december 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored